Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Imco

őstag

Hi!

Nem akartam new topicot nyitni, de ha eseleg érdemesebb akkor valaki illetékes helyezze át!

Valakinek volt már szerencséjeSony Hi-Md /MZ-RH910/ csodákhoz? Sonicstage progihoz? Konkrétan felrobbant egy alaplap. Vinyó sértetlen. Új gép új /vista/ install, régi vinyó behelyez és nem megy az adatok feldolgozása! *.oma fájlokat szeretnék visszaállitani! A sony magyar "tűzfala" -tört magyarsággal- nemes egyszerűséggel felajánlotta hogy ha én mint hozzáértő / a tulaj már leirta/ leirom, hogy mia baj akkor ő továbbitja a technikai támogatáshoz, akik megmondják hogy miért nem lehetséges a kérésem! Mondom neki, megoldást keresek! Mondja ő, nincs megoldás! Mondom én, az adatok sértetlenek! Mondja ő, nincs megoldás! Kérdem én, mi lett volna a megoldás? Mondja ő, megoldás, hogy alaplap hiba elött backup tools használata! Mondom én ez vis major, de az adatok sértetlenek a vinyón!Mondja ő, nincs megoldás! Ennyit a sony csoda formátumáról! Minden szál /kb 1 hét olvasás/ a blaze mediahoz vezet /oma to mp3/ de ezzel még nem sikerült semmit átalakitanom! Emberemnek 3-4 év gyűjtése, 35 GB koncert felvételen figyeli a müködésem! Esetleg egy direkt mail cím, vagy telefonszám is megörvendeztetne a sonyhoz! Nem a magyarhoz!

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák