- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
karandip
tag
Szerintem erre érdemes vetni egy(-két) pillantást
-
karandip
tag
-
karandip
tag
Ti melyik megoldást választanátok?
- InWin BQ656 120W
- EPC3 120W
- Chieftec IX-03B az előző tápegységévelAmihez kéne:
- AMD A10-7800 65W
- HyperX 8GB Beast DDR3 2400MHz
- GIGABYTE GA-F2A88XN-WIFI -
karandip
tag
Najó
Mostmár erősen elgondolkoztam...
Szerintetek érdemes bezsúfolni egy chieftec ix-03b házba egy 95w tdp-s APU-t? Először is kéne panel/pico táp aminek nincs az ára a fellegekben, ezenfelül még egy hatékony fm2+-os low profile hűtő, ami gondolom megint nem olcsó
Lehet jobban járok ezzel -
karandip
tag
ill. alaplap kérdésben is kéne egy kis segítség. Az MSI A88XI AC V2 jó választás, vagy inkább gigabyte? van valami követelmény, ami az az A10-7870K APU-nak kell?
-
karandip
tag
sziasztok
minél kisebb házba szeretnék összerakni egy AMD APU-s gépet (A10-7870k), mivel ahhoz nem kell külön videokártya (legalábbis nekem nem), ezért mondjuk egy chieftec IX-03B szerű megoldásra gondolnék. Viszont ebben max 120w-s tápot láttam Stock-ban, viszont nekem nem ártana 200w. Tudok ilyen (panel)tápot szerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest