-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
karandip
tag
sziasztok
minél kisebb házba szeretnék összerakni egy AMD APU-s gépet (A10-7870k), mivel ahhoz nem kell külön videokártya (legalábbis nekem nem), ezért mondjuk egy chieftec IX-03B szerű megoldásra gondolnék. Viszont ebben max 120w-s tápot láttam Stock-ban, viszont nekem nem ártana 200w. Tudok ilyen (panel)tápot szerezni? -
karandip
tag
ill. alaplap kérdésben is kéne egy kis segítség. Az MSI A88XI AC V2 jó választás, vagy inkább gigabyte? van valami követelmény, ami az az A10-7870K APU-nak kell?
-
karandip
tag
Najó
Mostmár erősen elgondolkoztam...
Szerintetek érdemes bezsúfolni egy chieftec ix-03b házba egy 95w tdp-s APU-t? Először is kéne panel/pico táp aminek nincs az ára a fellegekben, ezenfelül még egy hatékony fm2+-os low profile hűtő, ami gondolom megint nem olcsó
Lehet jobban járok ezzel[ Szerkesztve ]
-
karandip
tag
Ti melyik megoldást választanátok?
- InWin BQ656 120W
- EPC3 120W
- Chieftec IX-03B az előző tápegységévelAmihez kéne:
- AMD A10-7800 65W
- HyperX 8GB Beast DDR3 2400MHz
- GIGABYTE GA-F2A88XN-WIFI -
karandip
tag
válasz Pista0001 #31451 üzenetére
még jó hogy linkeltem ide, mert nem vettem volna észre, hogy az a táp nem lesz jó
igen, az inwin-ben fATX van, csak nem tudom mennyire megbízható márka a tápegységet nézve
amúgy ez a picopsu jól néz ki, ebből nem lenn elég a 120-as, vagy az már megint 4 amperes?
[ Szerkesztve ]
-
karandip
tag
Szerintem erre érdemes vetni egy(-két) pillantást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest