Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hanok

senior tag

válasz zed1983 #61143 üzenetére

Igen, 3 hete pörög nálam ez az alaplap. Szerencsére nincs, konfigomat az adatlapomon láthatod. Én például pont ezért nem vettem ASUS-t több más indok mellett. Amikor a 11. gen inteles platformom akartam cserélni nézegettem ott is az ASUS-t, hasonló volt a helyzet, mondom akkor legyen AMD dettó ugyanezeket olvastam redditen. Nyilván nem általános meg van akinek hangtalan de nem rizikóztam. Egy Asrock H570M-ITX-et váltott ez a lap és ugyanúgy megvagyok vele elégedve mint a mostanival. Hozza azt amit kell, semmi több :K Annyi hogy ugye ez nem E-s lap szóval nincs rajta PCI-E 5.0 ha ez szempont a jövőre nézve. Engem azért nem érdekelt mert szerintem az elkövetkezendő években nem lesz olyan teljesítményű VGA ami be is fér a házba, plusz igényelni is fogja azt a sávszélt.

#61141hoffman_: Jaaaa. nekem az X3 nem fér be, SG-13-as ház olyan 26-27cm-ig működik VGA fronton. Én [erre] gondoltam, most sima 4070-ből ez van bent 25cm és vígan befér.
    Egyébként baromi csendes, nem bántam meg és még ebben a kis házban is olyan 60-63 fok. Csak kérdés hogy plusz 80-90W hogy viselkedne ezzel a hűtővel, ezen a kis helyen.

Amúgy szépen passzol a házba az X3... :K Jól mutat, mintha oda tervezték volna. :)

Új hozzászólás Aktív témák