Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz HUN_Sector #60152 üzenetére

Szerintem azokhoz egy 4-6(7). gen core i vagy egy 1-2. gen zen is bőven elég, rengeteg jó játékkal játszhat vele legalább közepes beállításokkal full HD-ban, egyéb (yt, office, net) felhasználásra meg még inkább bőven elég. Nálam a "kis gamer" gép i5-4570, 1050ti, 16G (4×4G) rammal, gyakorlatilag korhű retro 10 évvel ezelőttről, de a legújabb AAA címeket meg pár kreténül megírt egyéb címet leszámítva rengeteg jó játék fut rajta élvezhetően. A Torchlight 2-t tavaly Celeron 847 (2×1,1GHz) plussz R7 250 (2GB DDR3) konfigon játszottam végig, és nagyon élveztem. :P Az egyéb funkciókra meg A4-5000-et (Kabini, 4×1,5GHz), i5-520UM-et (2×1GHz HT), i3-3217-et (2×1,8GHz) használok, eddig mindent megoldottam ezeken is. Nem mondom, hogy nem röccen soha, de elvagyok velük. :P Ezekhez meg ha más nem, használtan kapsz mindent jó áron. A kellően kicsi, pofás ház már más sztori. Az egyik új kedvencem a Jonsbo U3. mATX, elég kicsi, ATX tápos, normális vga simán befér (260mm), és procihűtő téren sincs limitáció, elég nagy levegős megoldásokkal operálhatsz. Ja, és piszok jól néz ki, csak épp vagy 30 rugó...

Új hozzászólás Aktív témák