- 3D nyomtatás
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- PLC programozás
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
flashpointer #57464 üzenetére
Ennél van egy sokkal egyszerűbb megoldás, akinek nincs mondanivalója, az csak olvasgat, akit nem érdekel, az tovább teker.
Bármennyire is nem ITX hűtő, egy 1 kilós borda is a topichoz tartozó dolog, hiszen egy ATX házas topicban felesleges olyan kérdéseket feltenni, hogy az egyik vagy másik kis házba, ide vagy oda befér-e, hogy szellőzik, stb, ott nem tudják, de itt igen! -
Grave_444
nagyúr
válasz
flashpointer #57464 üzenetére
Jogos, de kérdés szigorúan mi tartozik bele.
Csak ITX alaplap és olyan ház, ami maximium azt fogad?
Hogy írjak példát bitfenix Prodigy megfelel ezeknek a kritériumoknak.
Ettől függetlenül 26+ liter, ami már inkább mATX méret, tehát az se teljesen illik ide.
(Szerintem a topik témája a legkisebb gépek, mini pc-k.
Ha ezt egy 4 vga slotos gépbe valósítja meg valaki kis térfogattal, az jöhet.
Leglalábbis én szívesen látom őket inkább itt, mint máshol..)Az elmúlt pár nap témája ettől függetlenül szerintem is OFF volt, írtam is.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- 3D nyomtatás
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- Elektromos autók - motorok
- Cyberpunk 2077
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest