- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
Hát igen ez az ITX nem az olcsó vonal sajna. Most körbenéztem arukereson NR200P ügyben és ilyen 30k körül mennek. Nem igen vesztett az árából, legalább is ahhoz képest amikor én vettem 2 éve.
Nekem is ott figyel az új ház csak idő kéne a költözésre, na majd talán most hétvégén
AxBattler Azt is 30k-nak látom árukereson bár most nem forgalmazzák azt írja.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged