-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Le vagyok maradva eszembe nem jutott volna, hogy van ilyen kábel
sorry a tudatlanságomért!
Fentebb említettettem nem most kezdtem bele hanem 2013 nyarán anno én is vegigmentem a NAS rendszereken a véleményem hasonló akkor egy Ubi maradt de igazából a paracssor nem az én világom megoldottam mindent egy szerveralkalkalmazast webmint - et használtam jó ideig...aztan bukkantam rá az Xpenology-ra és maradtam is! Igazából tökéletes ennél több nem kell!
Az új rendszer alatt a 7-es DSM-re gondolsz?
Előbb utóbb meg lesz az oldva hidd el... Azért vedelmileg ott a Ddos kitilt ha valaki próbálkozik aktív tagja vagy topicnak Te is látod, hogy van aki még 5-ös verzió van azért a többség 6.1,6.2-es verziót használ célpont lehetsz de ha jól be van állítva a rendszer amit hamar észrevesz a támadó nem fog b....akodni.
Visszakanyarodva a hivatalos Synosok megkapták a 7-est és látod már kint van Xpenology oldalon is tudod használni fogjuk is.Én ennyi pénzért biztos nem veszek mikor fele/negyed ennyiből ki lehet hozni.
Távoli TV azért transzkódol mert buta, ő így megy LG sajátosság...
Nyilván a 25% vagy 40% pont nem érdekel amúgy... Egy dolog viszont igen, hogy ne fektesse meg a gépet amit jelenleg T610-nél megcsinál sajnos.
Ezek az i7-esek messze felülmúlják szerintem az én igényeim de javíts ki ha tévedek!
A kérdés továbbra is adott mi lenne jó ami passzív hűtésű.?
-
törölt tag
errol mar nem is beszelve: Noctua NA-SRC7
Új hozzászólás Aktív témák
- Oneplus Nord 5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest