Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• petir

senior tag

válasz Rick4 #53364 üzenetére

Le vagyok maradva eszembe nem jutott volna, hogy van ilyen kábel :) sorry a tudatlanságomért!

Fentebb említettettem nem most kezdtem bele hanem 2013 nyarán anno én is vegigmentem a NAS rendszereken a véleményem hasonló akkor egy Ubi maradt de igazából a paracssor nem az én világom megoldottam mindent egy szerveralkalkalmazast webmint - et használtam jó ideig...aztan bukkantam rá az Xpenology-ra és maradtam is! Igazából tökéletes ennél több nem kell!

Az új rendszer alatt a 7-es DSM-re gondolsz?
    Előbb utóbb meg lesz az oldva hidd el... Azért vedelmileg ott a Ddos kitilt ha valaki próbálkozik aktív tagja vagy topicnak Te is látod, hogy van aki még 5-ös verzió van azért a többség 6.1,6.2-es verziót használ célpont lehetsz de ha jól be van állítva a rendszer amit hamar észrevesz a támadó nem fog b....akodni.
    Visszakanyarodva a hivatalos Synosok megkapták a 7-est és látod már kint van Xpenology oldalon is tudod használni fogjuk is.

Én ennyi pénzért biztos nem veszek mikor fele/negyed ennyiből ki lehet hozni.

Távoli TV azért transzkódol mert buta, ő így megy LG sajátosság...

Nyilván a 25% vagy 40% pont nem érdekel amúgy... Egy dolog viszont igen, hogy ne fektesse meg a gépet amit jelenleg T610-nél megcsinál sajnos.

Ezek az i7-esek messze felülmúlják szerintem az én igényeim de javíts ki ha tévedek!

A kérdés továbbra is adott mi lenne jó ami passzív hűtésű.?

Új hozzászólás Aktív témák