- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- HDMI topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed1983
őstag
válasz
viperabácsi #52995 üzenetére
Szia!
1080P-ben nem fogta még meg semmi.
4K-s Tv-re kötve próbáltam
a 4K már kompromisszumokkal jó csak!
1440P-ben:
BF5 90-100 fps
DaysGone 70-80 fpsEnnyit próbáltam
Az átalakító ATX-SFX benne van a dobozban.
tegnap néztem pont MSI afterburner szerint játék közben a kártya fogyasztása 170W
Proci 35W ez átlag.Szerintem 170-200W körül kapcsol be, de most nincs fent a házon az oldallap
-
PROTRON
addikt
válasz
viperabácsi #52995 üzenetére
Az hogy az adott táp venti mikor kapcsol, azt a topic nélkül is megtudod nézni, hang erőre meg úgyse fog tudni neked senki válaszolni, mert az szubjektív, neked kell meghallgatni.
De amúgy pl Be quiet úgy is elkülöníti a bronze és gold tápegységeit, hogy az általam fentebb rendelt bronze-ban lévő venti 9 dBA-val hangosabb max terhelésen (30 vs 21).
Ahol mi fogjuk járatni kb 50%-on ott csak 3-al (12 vs 15), de ugye a dBA skála logaritmikus, tehát 3-as érték különbség nem egyszerűen "25%"-ot jelent.A 3060-as az sima, vagy TI lesz?
Elvileg az XBOX series S-hez hasonló játékélményt tudsz összehozni, nyilván az önálló kártyában van potenciál magasabb minőséget elérni, de kiinduló pontnak valamit ilyesmi.
Meg ugye függ a procitól is, mit bír max órajelen, hány magon, van-e valahol bottleneck, mert szerintem a fenti 10105-ben kellene hogy legyen.Keress rá youtube-on.
#5997 Rick4
Ahogy az egyik hazai youtube celebkedő 3 betűs boltosok csinálják(ez itt nem a reklám helye), proci tároló dobozból kialakított "spatulával"?
Én is abban hiszek, csak nem merem túl tolni, nehogy lefollyon, emiatt lehet kicsit "alul méretezek"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Eladó félkonfig!!! Asus H110M-K és i5 6400 CPU!!! Beszámítok!!!
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged