Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsirfecske

addikt

válasz hegegabi80 #52847 üzenetére

jéé, az a táp is tőlem van, tényleg jó darab :)) csak most néztem be ide, de már mindenkit ismerek apróról :DD

amúgy anno én is nagyon sok itx házat és tápot végignéztem nas építés miatt, de valahogy nem találtam az igazit. olcsó ház kellett, normál árú halk táppal, amibe befér legalább 2 db akár 3.5 colos vinyó. na most ennek a feltételnek még 2.5 colos hdd-vel se felelt meg a legtöbb ház. a gyárilag paneltápos cuccok (pl chieftec) drágák és túl kicsik voltak, a tfx-esek drágák és hangosak stb. végül ebből lett egy lian li pc-q03 full alu ház használtan bagóért előlapi usb hibával, ment bele egy integrált inteles passzív itx lap és az említett remek seasonic tgs gold táp. viszont túlontúl vájtfülűként zavart a beépített 80-as, amúgy csendes venti hangja. nem segített a még halkabb noiseblocker ventire cserélése sem, akkor jutottam el oda, hogy paneltáp kell. mivel az olcsó pico psu-król csak rosszat olvastam (0-24-ben hddk alá nem frankó), vettem egy hdplex 200w ac-dc-t, amit meglévő megbízható, level 6 energiahatékonyságú 19v 130w dell laptop táppal tudtam hajtani. így lett végül full passzív (kivéve a laptop vinyók) nasom egy nem is hozzá illő prémium itx házban, ami 1+ éve fut rendben és nagyon szeretem.

tldr: nem mindenkinek való egy apró, de kis ventis táp, a tfx-ek közül még seasonic/bequiet amiben bíznék, hogy valóban csendesek, de akkor már low power géphez inkább egy minőségi hdplex + megfelelő ac adapter.

Új hozzászólás Aktív témák