- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Objektívek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya0218
tag
válasz
#16939776 #44109 üzenetére
Szia.
Köszönöm válaszod.
A dedikált kártyát pont úgy próbáltam üzembe helyezni, ahogy írtad. Switch nélkűl sem sikerült! Egyszerűen nem értem....
Utána nézek ennek a dummy nak, amit írtál. Eggyenlőre nem teljesen világos számomra, hogy mire is való!
Ha a Win 10 csinálja a problémát, a laptop igp nél miért nem jelentkezik? Az tökéletesen funkcionál. Igaz ott kivetítésként van használva a monitor második kijelzőként. Felált opr. van átváltás!
Esetleg wint nem lehet valahogy állítani? Próba linux? Bár azt papi nem tudná használni, még én sem! Nem is szeretjük!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest