- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
válasz
user137
üzenetére
Engem személy szerint irritál a Mac, pedig használtam DTP-re, de köszi, inkább PC. Ez a sok mag / sok memória meg attól függ, mekkora állományokkal dolgozik. Ha nem óriásplakátokkal vagy sokszáz megapixeles fotókkal, akkor egy átlag X2-es gép 2-3GB memóriával bőven elég szvsz.
-
Jockero
csendes tag
válasz
user137
üzenetére
Tökéletesen igazad van, viszont kis gép nem jelent rossz gépet. Tele van már a hócipőm, hogy zúg állandóan a gép. Az ember nem is gondolná mennyire fárasztó hallgatni órákon keresztül. Azonkívül több helyet foglal, jobban szívja a port stb. Korrekt kis erőgépet lehet sztem építeni egy 20x23x9,5 cm-es dobozba is. Legalábbis most ekkora házat vettem. Külső táppal, semmi tápventi zúgás. Asztalon elfér és még jól is néz ki. Sztem azért egy phenom II x4 910e vagy i5 661 vagy q9550 elég dtp-re bőven. Persze azért nem mondanék nemet egy félárban beszerezhető 27"-os imac-re

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen routert?
- Tőzsde és gazdaság
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Battlefield 6
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest