Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #16939776 #38468 üzenetére

hat, ez eleg offtopic, de leirom:
    a terv az, hogy a kartyak kozvetlenul az alaplapra lesznek dugva, tehat nincs pcie-riser meg 90fokos elforgatas.
    a mostani koncepcio szerint csupa LP kartya megy bele, tehat a plexi elhelyezese is valtozni fog, vagy megroviditem az eredeti tavtartoit (nem) vagy pedig csinalok masikakat, esetleg a koncepcio ellenorzesere sima menetesszarat hasznalok.
    eleve ventimentes bordak vannak a procikon, tehat legaram kell kivulrol.
    a low profile kartyak es a 2U magas (alacsony) hutobordak miatt a plexi egeszen kozel kerul az alaplaphoz. az a terv, hogy pl 8 centis ventikkel telerakom az egyik oldalt (tipikusan hatulrol a pcie slotok iranyaba akarom mozgatni a levegot), ami elegendo legaramot kene csinaljon. ez kene hutse a vrm-eket is. egyebkent 105W-os procik mennek bele, nemtom az segit-e valamit a vrm-eken...

sokat gondolkodtam az egesz lap elforgatasan 90fokkal (ft03, szevasz!) h felfele nezzenek a csatik, de az cakkos. akkor mar inkabb az egesz hazat forgatom el, siman a talpakat atszerelve a szomszedos oldalra. pedig a cpu hutobordak miatt is ez lenne a szebb es a kemenyhatas is segithetne kicsit a szellozesen.

rettenetesen szegyellem magam, de eddig rgb ledeket meg nem terveztem ra :)

Nirvanus: hat h szep lesz-e... magamat ismerve inkabb csak jo lesz, szep nem. ha mar megvan a megoldas, akkor tovabb nem mozgat annyira, hogy a vegso plasztikai modositasokat is megcsinaljam.

Új hozzászólás Aktív témák