-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
kisza25 #3264 üzenetére
Nem.
Ezt írtam volna.
Szerk: Amíg működik, életem végig jó lesz ez a táp. Így ok?toldy
Akkor jó.
Nem áll szándékomba ma holnap fejleszteni, mert nekem nem éri meg, de később még szóba jöhet. Ha az Itx jó felé halad annak csak örülni tudok.
Az alapkövek már megvannak és meglátjuk, mit hoz a jövő.Neked meg sok sikert a proci cseréhez!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged