Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nagynorbi

aktív tag

válasz user137 #10138 üzenetére

A képek a törzsfejlődést mutatják időrendi sorrendben. Először "rendesen" tettem be a radit előre a ventijével együtt (lejjebb tett furatokkal), de úgy nem fér be egy 3,5-es HDD. Aztán leszedtem a ventit a radiátorról, hogy elférjen minden meghajtó. Így nekem túl meleg lett a házban, kívülre meg nem akartam tenni a ventit. Akkor jött az ötlet, hogy munkára fogjam a táp ventilátorát, így került a táp alá a radiátor. Valóban megjön egy kicsit a hangja, de csak nagy terhelés alatt. Engem meg nem zavar, mert messze van (a TV mellett csücsül az erősítő társaságában kb. 3 méterre) tőlem. Azt még majd kipróbálom, hogy odateszek egy csendes ventit a radi alá. Lehet, hogy segít majd valamit.
    Az én VGA-m "csak" 26 cm, úgyhogy nem kellett farigcsálnom a házat, de 1 mm hely sem maradt a vége, és a ház között. Kicsit trükkös a beszerelése, mert mindent ki kellett szedni a házból mielőtt betettem a VGA-t, még az alaplapot is. VGA be, alaplap alácsúsztat, alaplap rögzít, VGA helyére. Innen már gyerekjáték a többi... Ennél nagyobb VGA-hoz, már farigcsálni kell.

Új hozzászólás Aktív témák