-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
Köszönöm srácok a segítséget
Igen sajnos hajlamos vagyok kapkodni és fél infókat adni. Szóval igen wifis hálókártyáról van szó. Egy másik topikban és ezt a két procit ajánlották, de most már értem miért. Én sajna nem tudtam h ez a kettő 2 mag 4 szálon dolgozik és azt hittem ha kisebbet választok akkor csak a órajel lesz alacsonyabb (nem néztem utána). A lap az Asrock lesz az ára miatt sztem. Esetleg azt lehet tudni, hogy melyik boltban csinálnak nekem Bios frissítést? Mert a másik topikban mondták ,hogy ezekhez a procikhoz kell egy bios frissítés majd, de ahhoz meg akkor fel kell hajtani egy régebbi procit hozzá
(#39572) HookR
Esetleg nincs egy kicsivel olcsóbb, ezt én is nézegettem nekem nagyon bejönnek ezek a kockák, de az áruk már annál inkább -
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Én még most ismerkedem a mini-ITX fogalmával és olvastam az előző hozzászólásokat. Tervezek venni egy ASRock H110M-ITX lapot újonnan és hozzá egy G4400 -et innen apróról. Viszont nekem most a háló kártyám pci-e -os, de van egy vga-m is amit szeretnék átrakni majd az új házba (ebben is kérném majd a segítségeteket) így akkor ugrik a pci-e foglalat?Viszont kábelen nem szeretnem vinni a netet, mert amúgyis dugom, mint a lopott biciklit. Van erre valami megoldás, hogy azért élvezhető maradjon a sebesség, mivel szoktam a gépről filmeket is streamelni tv-re.
Ház:
Az első ami megtetszett és tetszik még mindig az a Metis, viszont nem akarom eladni se a vga-m (Sapphire RX 460)se a tápomat (FSP Hexa 400) emiatt. Valami hasonlóan letisztult, minimal házat keresek ami árban is a Metishez közel van. Tetszenek még a kockaházak is (pl: Jonsbo) ezek közül melyek az ajánlottak. Külföldi vásárlás is játszik nem sietek. -
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Egy ilyen LC Power Cube 1500Bmi -be beleférhet esetleg egy Sapphire RX460 ? Tudom h leírás alapján nem, de hátha valakinek sikerült hasonló méretekkel rendelkező kártyát bevarázsolnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest