Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaces
tag
Hello!
Jelenleg Programtervezőnek tanulok. Még csak most ismerkedem a programozással, jelenleg C nyelven. Az lenne a kérdésem, hogy milyen irányba érdemes elmozdulni a programozási nyelvek területén, ha engem elsősorban a net érdekel, na meg az olyan mérnökies megoldások. Ezeket kifejtem, hogy hogyan értem:
Netes környezet. Én itt a C# és Java-ra gondoltam elsősorban. Most láttam olyan híreket itt a prohardveren, amelyek szerint nemsokára a böngészőben lehet játszani, illetve megszűnik a platform függő játék, és elég lesz netről beszerezni. Ehhez melyik programozási nyelvet érdemes tudni?
Mellette érdekel a JavaFX, ami kicsit mérnökies megoldás, mert valami olyasmit olvastam róla, hogy ezeket akár majd tv-n telefonokon is lehet majd használni.Illetve valamilyen szinten érdekel a robotika... csak csodálkozom amikor a mérnök informatikusok robotokat programoznak itt az egyetemen, és mindezt C#--ban. Az hogy láthatom a programozásom eredményét kézzel fogva, a valós életben az nekem, tetszik, mint a robotika. Habár tudom ehhez mesterséges intelligenciára kéne rágyúrnom... habár úgy vettem észre, hogy a gráfokra épít ez a tárgy, amit kivételesen szeretek, de még csak matek órán ismerkedtem meg vele.
Habár majd tervezem, hogy a BME-re megyek mesterképzésre, remélem összejön. De azt tudom, hogy nem ilyen pénzügyi rendszereket akarok programozni, habár azok állítólag jól fizetnek...
De nekem fontos a szabadidő is, habár ebben a szakmában kevés van... De ha lesz családom akkor szeretnék többet velük lenni, na és a pénz sem lenne utolsó szempont.
A másik meg az hogy engem már 16 éves korom óta vonzz az, hogy külföldön éljek.Remélem sikerült jól leírnom.
Ha tudnátok segíteni, hogy melyik irányba néznek szét, az nagyon jó lenneHabár első lépés, a C nyelv elsajátítása
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EAFC 25
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest