Hirdetés
Aktív témák
-
looser
addikt
darvinya, juhasz22 & Watt25: köszönöm a válaszokat, most már minden oké! :-)
-
looser
addikt
Ó. Hm :-)
Tehát, mert egy laikus sajna csak így érti, de akkor ha van ez a tv és a Mindig TV Extra kártya, rádugom az eddig dekóderre dugott antennát és...akkor kell még valami? Az a CI+ izé nem olyan rés, ahova bedughatom a kártyát, hanem kell még valami hozzá? -
looser
addikt
Ez szuper, de a kártyát bele tudom dugni? Ez lenne a lényeg. A régi tv-t megkapja valaki a dekóderrel együtt (neki elegek a szabadon fogható csatik), de a kártya maradna; még van rajta néhány hónap.
Szerk.: vagy ez a sablonválasz? :-))
Szerk2.: köszönöm, akkor ez így tiszta.
-
looser
addikt
Sziasztok, átolvastam amit lehetett (nyilván nem mindent, hiszen nem lennék itt :-) de sajnos nem jöttem rá: ez a televízió támogatja külön dekóder nélkül a Mindig TV Extra kártyát? A CI+ ezt jelenti? Esetleg kell hozzá kiegészítő kütyü?
Üdv és köszi!
-
looser
addikt
darvinya & Kernel: nagyon köszönöm a segítséget srácok, de marad a kis botantenna. A vétel kiváló, tegnap hosszasan teszteltük, szinte bárhova teszem, jó, de az ablak mellett, a pántra rátapasztva (mágneses talp) van most és szuper. Teljesen visszafejthetetlennek tűnik a dolog, lehet a beltéri és a tv is ludas, de akár a hdmi kábel is(?)... Mindegy, marad minden, ha kikapcsoljuk a beltérit majd vissza, általában szépen be is jön a kép.
-
looser
addikt
A készüléken be van kapcsolva (menüből) hogy aktív-e az antenna vagy sem. Ezért van ennek az antennának két változata (ANT 10 - adapter nélkül, és ANT 12 - adapterrel, bár csatlakozó van mindkettőn), de azt mondta az eladó, hogy elég azt aktiválni és akkor nem kell az aktív (1000 Ft-tal drágább).
-
looser
addikt
Vettem (kipróbálásra, visszavihetően szerencsére) egy Strong SRT ANT 10 típusú antennát. Komolytalan, borzasztó. Kezemben tartva odatettem ahhoz a ponthoz, ahol a régi kis botantenna van és csupa kocka a kép. Esetenként elindul, de élvezhetetlen. Többnyire csak fagyi, képkimerevedés. A botantennával bárhova megyek valamennyire mindig folyamatos és sokkal élvezhetőbb a legelőnytelenebb helyen is, mint ez az izé. Remélem tartja a szavát a jóember (miért ne tenné) és visszaveszi. Szívem szerint rábeszélném, hogy szerezzen be egy pár ilyen pofonegyszerű kütyüt, mint pld. ez, mert sokan fognak szenvedni (igen, egy próbálkozás után így vélem
) ezekkel a kütyükkel, egyszerűen nem hiszem, hogy lehet jobb is egy 5-6000 Ft körüli Strong vagy más hasonló kiépítésű antenna. Röviden ennyi, a kép a régi antennával hibátlan, de kezdek már a tv-re gyanakodni, a késői reakció miatt...
-
looser
addikt
Tudom, ránézésre nem megállapítható, de mit gondoltok erről a darabról?
Magyar gyártmánynak tűnik, ettől nekem 'syn'patikusabb :-) -
looser
addikt
Igazatok van, én Wayteq tableteket nézegettem s közben belefutottam. De mintha valamelyik nagy láncnál is ugyanennyi lenne.
Más. Fentebb magam is ajánlottam valakinek a 9e Ft körül kapható Extra kártyát, de ahhoz akkor kell aktiválási díjat fizetni? Mondjuk még azzal is olcsóbb lenne, mint feltölteni. Bár most hirtelen nem tudom, honnan veszem, hogy van aktiválási díj... -
looser
addikt
válasz
joecontra #3042 üzenetére
Ez is egy jó választás lehet mostanában. Ráadásul kamatmentes hitel, bár gondolom ez nem nagyon számít :-)
-
looser
addikt
Sziasztok, szerintetek mely beltéri antenna lenne a legjobb Mindigtv-re? Keresztanyámnak vettem egy Technisat kütyüt 12hó előfizetéssel, de néha 5-10 perc, mire bejön az adás, viszont van, amikor beugrik néhány mp alatt. Ezért gondolom, hogy az a pici szobaantenna, amit egy hordozható lcd tv-hez kapott (mágneses talp, kb 15cm magas vékony fémdrót a tetején műanyag bogyóval) nem egészen tökéletes. Pedig amikor bejön az adás, akkor szép, ritkán van kockásodás, szóval nem nagyon értem, de gondlom ez lehet a gond. A Westend szaküzletben is azonnal bejött a kép.
-
looser
addikt
Sziasztok! Rokonnak vettem egy Technisat HDT4 típusú dekódert 12 havi MindigTV extra kártyával kb. május-június környékén. A gond a következő: Orion 82cm-es hd ready lcd tv-re van kötve a dekóder egy hdmi kábellel, kártya behelyezve és kb. 8-10 perc eltelik, mire adás jön. Az ügyfélszolgálat szerint 8-10 mp-nek sem szabadna eltelnie. A diszpécser a kábelcserét, másik portra való feldugást esetleg scart-ra való cserét javasolta; mármint hogy ezekkel próbáljuk ki. Szerintem viszont vagy készülék vagy kártya hiba, de nem biztos, ezért kérdezek itt. Ez minek a problémája lehet szerintetek?
Üdv :-)
Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest