Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
Bár még fent van a hirdetés, de megvettem a motort. Jó alacsony vagyok hozzá a 170 centimmel basszameg, lábujjhegyen tudok csak álló helyzetben megmaradni rajta XD. Valamit nézek majd, hogy mit lehet állítani, a rugóból egyelőre nem vágnék. Ha vannak tippek, akkor szívesen meghallgatom.
Keréknyomást beállítottam elöl hátul 1.25-re, ami biztos nem a legoptimálisabb, de mivel infót 10 perc keresés után se találtam a pontos értékekről, így hagytam. 90 90 r21 az egyik abroncs mérete.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Stellar Blade
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Asustor NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Baby design smart sportbabakocsi
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged