Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifu91
aktív tag
válasz
DigitXT #36267 üzenetére
Nem irigykedtem...De akkor ez a topik mit takar, légyszíves magyarázd el?
Azt hittem, itt olyanok vannak, akik maguk is belenyúlnak a motorba, mint ahogyan én magam is.
Ha veszel egy használt dolgot, azt jó eséllyel át kell nézni, és még az új dolgokon is kijön a hiba, nem hogy a régin.
Nem ennyiért lett volna eladó, csak a srác sajnálta a festésre a pénzt, és csúnyán volt lefújva, amit már orvosolok is, kb 5 ezer ft-ból. Kellett neki a pénz, csinálta a fürdőszobát, már vissza akarta vásárolni, és azóta is tartom vele a kapcsolatot. Ha vehetnék újat, tuti azt venném, nem más szarját, amivel ki tudja mit csináltak már eddig.
Én csak egy kis segítséget szerettem volna, nem hogy már én velem példálózol, ha olcsón vesz valaki valamit az = a sza..al.
Lehet venni drágán is hulladékot, meg olcsón is. Attól, hogy ez egy közösség, úgy vélem még, érdeklődhetnek újoncok is, vagy ha nem akkor ki kell írni, hogy ez egy zárt közösség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Horgász topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest