- Micro Four Thirds
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
outsiheder #8156 üzenetére
Nagyon rendes vagy, hogy segítesz, de sok minden ismeretlen nekem. Most működik (ez az ip cím klónozás, erre nem találtam megfelelőt az adminisztrációs felületen), illetve most nincs semmiféle ip tartomány megadva, csak az egyszem hálókártya van felvéve, ami egyébként manuálisan van beállítva. Gondolom csak akkor kapna címet, ha kipipálnám a dhcp-t, de arra nincs szükség egy szem gép esetén, gondolom... Szégyenlem, mert én kérdeztem, s még alapvető információim sincsenek a helyzetről. A régi hálókártya pedig egyik napról a másikra kezdte el ezt csinálni, hónapokig ment szépen (amikor manuálisra tettem, azután is), aztán egyszer-egyszer nem kapcsolódott, aztán jött a 'hálózati kábel nincs bedugva' üzenet (ami akár szolgáltatói oldali hiba is lehetett), majd többet nem jött-ment rajta semmi. Akkor is ez volt, amikor betettem az új smc kártyát, ami mindenféle konfig nélkül azonnal együttműködött a routerrel és suhant a net, ezért gondolom, hogy az alaplapi hálókártya lehet problémás.
Köszi még egyszer, tudom, nehéz eset vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Micro Four Thirds
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged