Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
Hehe..

Elég beszédesek már csak a képek is az oldalon.
A lényeg, hogy a wireless fülön az interfészhez a továbbítandó hálózat nevét írdod be, majd hozzáadsz egy virtual interfészt és oda meg azt a nevet amint továbbítani szeretnéd vele (ugyanaz is lehet és te ezt szeretnéd ha jól értem). Ezután a security fülön beállítasz mindkettőnek egy titkosítást.
Ennyi volna.De viszont nem a legjobb ötlet ez az azonos néven továbbítás, mert például a win7 hálókezelője egy és ugyanazon hálózatnak látja a kettőt ha titkosítva vannak, hiába eltérő a MAC címük. Pont az előbb próbáltam ki, ha az egyik nincs titkosítva, csak abban az esetben látja két külön hálózatnak. Ha az egyik WEP a másik meg mondjuk WPA, akkor csak az erősebb titkosításúra tudsz csatlakozni, tehát az utóbbira, mert a másik még mindig nem látszik.
A probléma abból adódik, hogy ha mondjuk még elér a messzebb lévő AP-nak a jele ahhoz az eszközhöz amivel épp rá vagy csatlakozva, de már nagyon lassú a kapcsolat sebessége, nem tudsz átváltani a másikra, míg elég messze nem vagy ahhoz, hogy csak a közelebbi látszódjon.
Erre a mai napig nem tudok megoldást, hacsak valami intelligens hálózatkezelő nem létezik... márpedig én nem nagyon hiszem, hogy létezne.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Katana GF66 12UGS 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9Ryzen 9 7900 nem X-es! 65W TDP!!! 12 mag 24 szál
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest