-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
outsiheder
tag
A kábeles netnél (nekem is ez van) hibátlanúl megy a minden külön állítás nélküli automatikus ip cim frissítés, a névleges bérleti idő 24 óra, de az igen gyakori, főleg mióta router is van, hogy ugyanazt a címet kapom vissza, akár többször is.
Mostanában azt vettem észre, hogy más-más címtartományból kapok címet, vagy a 62.20x. vagy a 84.3 tartományból, de mind a két esetre igaz, amit írtam az elöbb.
Azt, hogy meddig kaptad a címet, az az dos ablakon kiadott ipconfig -all paracssal meg tudod nézni, a kiírás utolsó sorában. -
outsiheder
tag
válasz
asadasad22 #6774 üzenetére
Olvasni való: (QOS)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest