Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Rátettem egy 800gr-os kombót a 617gr-os állványra teljes kihuzattal, a gömbfej jól megtartja ami amúgy akadás mentesen és szorosan jár, eddigi legjobb járású. Pici szorításra rögtön megfogja. Engedi a teljes portré állást. A felső oszlop kihuzat a leggyengébb pont, böködésre kicsi vibráció marad benne, kb 2 sec, ezt nemtom mennyire hozhatja mozgásba a szél. Az alsó részével szerintem nincs gond, persze vékony falú alucsővek, de szinte nem ívelődnek és vibráció mentes. Hosszú záridőset valszeg 2sec késleltetéssel csinálnék. Lehet rá zsákot akasztani, van egy karabinere is. Ha kiveszem a központi rudat (64gramm) pöcöktetésre csak az a fél sec megremegést látom a kijelző tükrében. Ekkor még jobban talaj közelibb a makró mód. A három láb retesz jó hüvelyujjat kíván. A gömbfej és állvány csatlakozása ekkor nem tökéletes pici rés marad mert a gömbfej alja ahol a menet van tök feleslegesen pár tized mm-t kilóg, ezt csak most vettem észre. Ezt lehet hogy megmoddolom.
Ilyen fordított állásba nem lehet tenni, mert a láb racsninak ott nincs pozíciója.
A nyitás összecsukás egyre jobban megy, de mivel nagyon vékony minden ezért vigyázni kell rá. A táskája egy full gagyi vékony zsák, szinte mintha esernyő vászonból lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motoros topic
- Fotók, videók mobillal
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest