Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Megérkezett!
10.01 -én este rendeltem, nyomkövetés szerint a DHL csak 06-án fogadta elektronikus úton az érkezését.
Magyar posta 08.-tól látta és 10.-én feldolgozta így ma hozzám került.Nyilván kicsomagoltam és pont olyan mint amilyenre számítottam.
Ugyan nem pont olyan mint az aliexpresses képeken de pozitív csalódás.pl.:
Fej alatti rögzítő talp nálam bordázott és nem sima felületű így könnyebb vele dolgozni, valamint a gyors csere talp rögzítő csavarjáról sem hiányzik a kis félkör alakú fülecske hogy ne csak érmével vagy csavarhúzóval lehessen rögzíteni.
Canon 650D a váz és az aksifedél nyitható.
Első látszatra azt kell mondjam hogy tetszik, simán mondanám hogy partyban van az általam látott 40k+ -os Manfroto állvánnyal.
Táskába is bepróbáltam amibe ugyan beférne (táska 1/3-át elfoglalná) de akkor sok egyéb kiszorulna így tuti hogy csak az oldalán vagy a saját táskájába utazhat.Kipróbálás sajna max. a hétvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest