- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Plazma TV topic
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Milyen SSD-t vegyek?
- Titanium besorolású Thermaltake táp érkezett az 1 kilowattot átlépő szegmensbe
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
tka
tag
válasz cicafiúú #46946 üzenetére
Hali!Szerintem akkor vegyél 4870x2,ha brutál a tápodmeg kevés a vilanyszámlád,mert sokat fogyaszt.Én biztosan előre lépnék5770 felé,de szerintem te dönsd el.Nekem a 4870 512 rammal ,médiumon a Battlefield jól megy de ritkán akad.Pedig a kari fuulon megy.Szerintem gyüjcs még legalább egy 5850-re,azt meg húzd meg.De nem tudom a lehetőségeidet,már mint anyagilag.Én is cserélni akarok, 660-as a tápom,de szerintem5870 veszek.Az overlockos karik irreálisan drágák.A TOXIC 2GB 40000 drágább aztán 4-5 fpssel tud többet.Röhej.Na szerintem gyüjcs még,de amúgy az4870x2 erős,de sokat kajál.Szerintem nézd meg az Nvidiákat is.
a női hülyeség határtalan
-
tka
tag
Hali!Az a problémám,hogy új kártyát akarok venni.Most egy Ati 4870 Club3D 512 mb-os kártyám van.a GPU 850 a memória 1100 van.Plafonon van minden.Idáig semmi gond nem volt vele.Van 2x2 Gb 1600ram meg Quad 9650proci.3.6-on megy.Milyen karit vegyek helyette?5870-re gondoltam. Én itt a cpu gpu limitre gondoltam.Ehhez a procihoz melyik kártya illene?Szeretném ha ki lehetne hajtani a kártyát,mert most szerintem magasan gyenge ez a kártya a procihoz.Ami szerintem menne 4ghz-en is ,egy kis fesz emeléssel.Várom a javaslatokat.Előre is köszi
a női hülyeség határtalan