- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MSI MPG X870E Carbon WiFi: alaplap Zen 5 alá
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Plazma TV topic
- Notebook hibák
- Projektor topic
Aktív témák
-
domyCz
csendes tag
válasz RootRulez #40248 üzenetére
ja,és besikerült egy jó kis cuc,most hivot,egy 51 éves néni aki irodában dolgozik és szétkapta az otthoni gépjét amit a vaterán árul .
Szerintem nemsokat ért hozzá,hát ezzel a VGAval jól jártam az tuti és jó árban is van
Sokat segitetél az este,és nélküled lehet megint valami gagyit veszek .Thx
-
domyCz
csendes tag
válasz RootRulez #40203 üzenetére
Webes játék ilyen animált,tudod ahoz kell egy kis cuc ami megjeleniti neked hogy jól menjen ne akadozon,játéknak mit irjak neked amit szeretek,hát csak stratégia jöhet szoba Age of Empires 1,2,3 ilyenek,mediaval totalvare,ilyesmi.
Itt is van egy vatera cuc.
[ Szerkesztve ]
-
domyCz
csendes tag
válasz RootRulez #40177 üzenetére
csak egy példa: Van ez a The-est online game ha ismered,elégé lasan dolgozik mikor azon játszom meg amugy is lassu,mikor csinálgatok ezt azt,ez előtt egy ati radeon volt 9600PRo azzal sokkal jobban mozgot,azért gondoltam azt hogy az ati mitnha jobb lenne ,vagy csak ez a fx 5200 ilyen gyenge?
-
Konafan
csendes tag
válasz RootRulez #40028 üzenetére
nagyon köszönöm a válaszodat! na majd lehet, hogy haverral kicsit feljebb húzatom a procit, hátha ért hozzá!
Mellesleg vkinek van vmi tudomása, hogy a Vtcomp-nak van-e jogutódja? Mert 3év garis az Asus 8800 gts-em ami meghalt, és még 2010.07.-ig lenne rá gari!
Egyáltalán mit lehet ilyenkor csinálni, ha megszűnik egy cég?Galaxy S2 4.0.3
-
Konafan
csendes tag
válasz RootRulez #40023 üzenetére
hmm... hát ez érdekes!
na és pl 4850es? az még pont jó lenne a gépbe? Kicsivel gyorsabb kártyát vennék akkor már, ha már tönkrement a 8800Gts!
olyan kéne amit még elvinne a konfig, és akár drágább is! pl25eFT-ig simán elmennék! De akkor legyen már gyorsabb, ha már csere!!! nem?Galaxy S2 4.0.3
-
Konafan
csendes tag
-
Decado
csendes tag
válasz RootRulez #39955 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Elolvastam jópár tesztet közben.
Konklúzió:
Ha találok valahol, akkor 4830 lesz a nyerő, legfeljebb lecserélem a gyári hűtést rajta
Ha nem, akkor RootRulez kolléga tanácsára a 4770 lesz a befutó.Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Ez a fránya PC mindig elavul! ARGH! Hova lett a fizetésem?!?!?!?!
-
Decado
csendes tag
válasz RootRulez #39949 üzenetére
Ez már húzott. Egy "régi" E6300as, ami eredetileg 1,83 GHzs, viszont feszemelés nélkül fut 2,62 GHzn az Abit AB9 PROban
Felbontás fixen csak 1366*768, mert ennyit bír az LCD TV amit monitornak használok
Egy ideig még biztos nem tudom full HDra cserélni sajnos, de igazából nem is akarom, mert ahhoz megint erősebb gép is kelleneEz a fránya PC mindig elavul! ARGH! Hova lett a fizetésem?!?!?!?!
-
-
Fortissimus
őstag
válasz RootRulez #39910 üzenetére
meg vmi: gond nelkul belemegy az alaplapomba? P35C-DS3R
nem volt meg 2slot-os karim''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...Keep your eye on the donut and not on the hole
-
Fortissimus
őstag
válasz RootRulez #39910 üzenetére
koszi, akkor ez a kerdes eldolni latszik
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...Keep your eye on the donut and not on the hole
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz RootRulez #39221 üzenetére
Az nem számít. A DX11 hiányában a Win 7 kisebb prioritást élvez. Gondolom a Vista malőr miatt főleg a stabilitásra helyezték a hangsúlyt, innen a teljesítményhiány. Szerintem rendbe jön ez. A következőben lehet bízni. Ettől függetlenül láthatóan jobban érdekli az NV-t az XP. Az AMD pont fordítva dolgozik, főleg az új Winekre fejlesztenek és az XP van félvállról véve.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
kriszbon
őstag
válasz RootRulez #39216 üzenetére
Kár hogy csak annyi van rá [link] igaz most csak rendelhető, de karácsony előtt volt náluk csak akkor 9k áron adták.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
lsc
nagyúr
válasz RootRulez #39211 üzenetére
Valakivel akkor kevertelek, az a gép már egy 3850-nel is elbír, az említett felbontásban meg még az is jó. Még esetleg a 4650, most egy ddr2-essel "nyomom" a stalkereket, vissza kellett venni a grafikát de fut a dolog, a fogyasztásuk meg igen kevés. 4550-et ne, a 64 bit azért kevés, igaz 4650-ben is dobtak ki már 64 bites kártyákat, azokat is meg kell nézni.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Alister71
nagyúr
válasz RootRulez #39206 üzenetére
Szerintem ezt döntse el az, hogy te melyik oldalhoz húzol jobban. Nekem volt mindkettő, 256 megás MSI 8600GT, és Sapphire 256 megás 2600XT. Semmi gondom nem volt egyikkel se, XP-vel se, Vistával . Ha találsz 8k-ért egy 512-es 2600XT-t, vedd meg nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
MZsoltee
veterán
válasz RootRulez #39197 üzenetére
Az én véleményem az, hogy ekkora keretből fölösleges DX10-11es karit venni, mert oda úgyis kevesek a belépő szintű kártyák, így egy 1950es radeon lenne a legjobb.
Ekkora felbontáshoz elegendő, meg gondolom XP-t használ.
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz RootRulez #39049 üzenetére
Eléggé fals a sorrend. A HD 4870 például mindkét GTX 260-at magabiztosan veri. Talán a HD5770-re is rá lehet ezt mondani, hiszen AA mellett erősebb a kártya. A HD 4850 is erősebb a GTS 250-nél.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
j0k3r!
senior tag
ar szempontbol irtam, hogy "harcban" / "versenyben" van egymassal a 2 kartya. termeszetesen teljesitmenyben nem is kerdes, hogy a 4890 erosebb.
(#39050) D1Rect: azert irtam ezt az "urban legendet", mert ugyemlekszem, hogy valahol itt olvastam, hogy egy paran azert ajanlottak 57xx kartyat 48xx helyett, mert majd jon a "csodadriver".[ Szerkesztve ]
some men just wanna watch the world burn...
-
félisten
Csak így csendben megjegyezném, hogy tuti lesz valami az 5770 és az 5850 közé, mert ott aztán tényleg hatalmas az űr.
(#39046) j0k3r!: Az "újabb driverrel erősebb lesz" urban legendet meg ne erőltesd plz. Nem lesz csodadriver, soha nem is volt. Max 1-2 játékot optimalizálnak érezhető mértékben, de a kártya teljesítménye annyi lesz amennyi most is.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
j0k3r!
senior tag
válasz RootRulez #38921 üzenetére
igaz, de ez nem jelenti azt, hogy minden 128 bites kartya gyorsabb a 64 bitesnel, ugyanis sokminden befolyasolja a dolgot. vga-nal is lehet egy par dolog szuk keresztmetszet. (gpu orajel, memoria orajel, memoria meret, memoria tipus, memoria adatbusz szelesseg)
szerk: elso, masodik, harmadik resze egy eleg korrekt leirasnak.
[ Szerkesztve ]
some men just wanna watch the world burn...
-
roly7
tag
-
zozz12
tag
-
gaborbol
őstag
válasz RootRulez #37802 üzenetére
Munkatarsam ma reggel lerakott egy 8800 gts-t az asztalomra, azt mondta boldog karacsonyt,neki mar nem kell,mert meglepte magat egy 5770-el.
A masik erre meg mondta, hogy neki is lesz egy felesleges nemsokara, akkor mehetnek sli-be, igy a vga kerdes megoldva!Koszi!
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
válasz RootRulez #37800 üzenetére
Usaban lakom kozel Washington DC-hez, itt vannak azok a kartyak a helyi hirdetobe, most nem valami nagy a felhozatal, lehet kene varnom karacsonyig, csak jan 2.an lesz a ceges lanparty es nincs semmi vasam..
Kozben levettek a 4870 512-et ,kereshetek mast....
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz RootRulez #37314 üzenetére
Eznem referencia, hanem Glaciator.
Ez.
Mivel ott, ahol a gépem veszem, csak ezt tudják berszerezni, így sok választásom nincsen. Nem akartam Pestről rendelni, mert ha csak 1x kell gariban vinni a gépet, az 4k Ft üzemagyag minimum. Meg a sok kínlódás... szal ezért nem az ipontól rendeltem[ Szerkesztve ]
-
bobbyperu
csendes tag
válasz RootRulez #37299 üzenetére
Nekem annyi, hogy láttam hogy náluk a legolcsóbb az 5850 ezért megnéztem az oldalukon és azt írták h kérésre rendelnek. Bementem másnap megnézni magamnak és egy kis pici bolt, a sor az utcára lóg, mikor végre odaérek a pulthoz a srác rám sem nézve kb. elhajt , hogy ilyen kártyát biztos nem kapnak februárig, csá. Tudom,tudom, telefonálnom kellett volna, de meg akartam magamnak nézni a helyet.
-
Gaboman
nagyúr
válasz RootRulez #37140 üzenetére
9.9 az nem az 5000 szériára van kihegyezve,az első full támogatást élvező driver a 9.12 lesz az 5000 szériának amit állítólag December 18 adnak ki.
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
vzsryl
nagyúr
válasz RootRulez #36990 üzenetére
1%-al gyorsabb a HD5770, mint az 512MB-.os HD4870: [link]
De a HD5770 DX11-es és jóval kevesebbet fogyaszt, tehát szvsz. sokkal jobb választás, mivel az áruk újonnan azonos.(#36991) D1Rect: "Viccet félretéve, sztem a 4870 jobb választás lehet."
Miért?megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
1hijjanhusz
senior tag
Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Óra topik
- Star Citizen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...