- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
domyCz
csendes tag
válasz
RootRulez #40248 üzenetére
ja,és besikerült egy jó kis cuc,most hivot,egy 51 éves néni aki irodában dolgozik és szétkapta az otthoni gépjét amit a vaterán árul
.
Szerintem nemsokat ért hozzá,hát ezzel a VGAval jól jártam az tuti és jó árban is van
Sokat segitetél az este,és nélküled lehet megint valami gagyit veszek
.Thx
-
domyCz
csendes tag
-
domyCz
csendes tag
válasz
RootRulez #40177 üzenetére
csak egy példa: Van ez a The-est online game ha ismered,elégé lasan dolgozik mikor azon játszom meg amugy is lassu,mikor csinálgatok ezt azt,ez előtt egy ati radeon volt 9600PRo azzal sokkal jobban mozgot,azért gondoltam azt hogy az ati mitnha jobb lenne ,vagy csak ez a fx 5200 ilyen gyenge?
-
Konafan
csendes tag
válasz
RootRulez #40028 üzenetére
nagyon köszönöm a válaszodat! na majd lehet, hogy haverral kicsit feljebb húzatom a procit, hátha ért hozzá!
Mellesleg vkinek van vmi tudomása, hogy a Vtcomp-nak van-e jogutódja? Mert 3év garis az Asus 8800 gts-em ami meghalt, és még 2010.07.-ig lenne rá gari!
Egyáltalán mit lehet ilyenkor csinálni, ha megszűnik egy cég? -
Konafan
csendes tag
válasz
RootRulez #40023 üzenetére
hmm... hát ez érdekes!
na és pl 4850es? az még pont jó lenne a gépbe? Kicsivel gyorsabb kártyát vennék akkor már, ha már tönkrement a 8800Gts!
olyan kéne amit még elvinne a konfig, és akár drágább is! pl25eFT-ig simán elmennék! De akkor legyen már gyorsabb, ha már csere!!! nem? -
-
Decado
csendes tag
-
Decado
csendes tag
válasz
RootRulez #39949 üzenetére
Ez már húzott. Egy "régi" E6300as, ami eredetileg 1,83 GHzs, viszont feszemelés nélkül fut 2,62 GHzn az Abit AB9 PROban
Felbontás fixen csak 1366*768, mert ennyit bír az LCD TV amit monitornak használok
Egy ideig még biztos nem tudom full HDra cserélni sajnos, de igazából nem is akarom, mert ahhoz megint erősebb gép is kellene -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
RootRulez #39221 üzenetére
Az nem számít. A DX11 hiányában a Win 7 kisebb prioritást élvez. Gondolom a Vista malőr miatt főleg a stabilitásra helyezték a hangsúlyt, innen a teljesítményhiány. Szerintem rendbe jön ez. A következőben lehet bízni. Ettől függetlenül láthatóan jobban érdekli az NV-t az XP. Az AMD pont fordítva dolgozik, főleg az új Winekre fejlesztenek és az XP van félvállról véve.
-
lsc
nagyúr
válasz
RootRulez #39211 üzenetére
Valakivel akkor kevertelek, az a gép már egy 3850-nel is elbír, az említett felbontásban meg még az is jó. Még esetleg a 4650, most egy ddr2-essel "nyomom" a stalkereket, vissza kellett venni a grafikát de fut a dolog, a fogyasztásuk meg igen kevés. 4550-et ne, a 64 bit azért kevés, igaz 4650-ben is dobtak ki már 64 bites kártyákat, azokat is meg kell nézni.
-
Alister71
nagyúr
-
j0k3r!
senior tag
válasz
RootRulez #39049 üzenetére
ar szempontbol irtam, hogy "harcban" / "versenyben" van egymassal a 2 kartya. termeszetesen teljesitmenyben nem is kerdes, hogy a 4890 erosebb.
(#39050) D1Rect: azert irtam ezt az "urban legendet", mert ugyemlekszem, hogy valahol itt olvastam, hogy egy paran azert ajanlottak 57xx kartyat 48xx helyett, mert majd jon a "csodadriver". -
válasz
RootRulez #39049 üzenetére
Csak így csendben megjegyezném, hogy tuti lesz valami az 5770 és az 5850 közé, mert ott aztán tényleg hatalmas az űr.
(#39046) j0k3r!: Az "újabb driverrel erősebb lesz" urban legendet meg ne erőltesd plz. Nem lesz csodadriver, soha nem is volt. Max 1-2 játékot optimalizálnak érezhető mértékben, de a kártya teljesítménye annyi lesz amennyi most is.
-
j0k3r!
senior tag
válasz
RootRulez #38921 üzenetére
igaz, de ez nem jelenti azt, hogy minden 128 bites kartya gyorsabb a 64 bitesnel, ugyanis sokminden befolyasolja a dolgot. vga-nal is lehet egy par dolog szuk keresztmetszet. (gpu orajel, memoria orajel, memoria meret, memoria tipus, memoria adatbusz szelesseg)
szerk: elso, masodik, harmadik resze egy eleg korrekt leirasnak.
-
roly7
tag
-
-
gaborbol
őstag
-
gaborbol
őstag
-
picur220
veterán
válasz
RootRulez #37314 üzenetére
Eznem referencia, hanem Glaciator.
Ez.
Mivel ott, ahol a gépem veszem, csak ezt tudják berszerezni, így sok választásom nincsen. Nem akartam Pestről rendelni, mert ha csak 1x kell gariban vinni a gépet, az 4k Ft üzemagyag minimum. Meg a sok kínlódás... szal ezért nem az ipontól rendeltem -
bobbyperu
csendes tag
válasz
RootRulez #37299 üzenetére
Nekem annyi, hogy láttam hogy náluk a legolcsóbb az 5850 ezért megnéztem az oldalukon és azt írták h kérésre rendelnek. Bementem másnap megnézni magamnak és egy kis pici bolt, a sor az utcára lóg, mikor végre odaérek a pulthoz a srác rám sem nézve kb. elhajt , hogy ilyen kártyát biztos nem kapnak februárig, csá.
Tudom,tudom, telefonálnom kellett volna, de meg akartam magamnak nézni a helyet.
-
-
-
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topic
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- STAR WARS Zero Company címmel érkezik a Bit Reactor és a Respawn közös játéka
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest