-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szepi76
csendes tag
Annyi kérdésem lenne még hogy melyik lenne jobb választás az R7 260X -ben ASUS vagy Sapphire?
Vagy néztem még az MSI 750 TF Gaming-et is, de ebben már teljesen tanácstalan vagyok.>> * Acer CloudMobile S500 * <<
-
-
Szepi76
csendes tag
Sziasztok!
Egy Abit AB9 Pro lap + Intel® C2D E6700 (2.66 GHz@3.2 Ghz) procihoz + 4 Gb memóriához milyen videókártyát tudnátok ajánlani amit ki tudna még hajtani?
>> * Acer CloudMobile S500 * <<
-
Szepi76
csendes tag
válasz djdaniel #2922 üzenetére
Igen az is egy alternatíva, nézegettem a hardver aprón sokan csinálnak ilyet, csak nem tudtam hogy lehet az enyémet is. Anno elég húzós ára volt neki. A konfig megy az unokaöcsémnek én ujjat kezdtem el összerakni. Ha nem sikerülne arra az esetre viszont jó lenne valami másik megoldás ....
-
Szepi76
csendes tag
Szép estét!
Tanács kellene a szakiktól .. Adott egy Abit AB9 Pro alaplap, E6700 2,66 Ghz C2D proci ,ddr2 800 mhz Geil 4gb memória, 550w táppal. Egy C3D 9800 GTX volt benne, de kihalt mert egy idő után mindenféle non figuratív ábrát rajzol a képernyőre. Ezt kellene lecserélnem. Összeget nem írok mert nyilván nem viszi az újabb kártyákat és játékokat nem is ez a cél. De jó lenne a konfihoz lehető legerősebb kártyát beletolni. Ebben kérném a tisztelt fórumtársak segítségét... Előre is köszönöm a válaszaitokat....
-
Szepi76
csendes tag
Szép estét mindenkinek!
Sok idő volt mire átnyálaztam a topikot. Platform csere előtt állok. Már csak egy tisztázatlan kérdés merült fel bennem. A HD7970-es kártya mellett döntöttem mivel hosszabb távra tervezek (5-6 év) csak a gyártóval nem vok tisztában mert sosem volt még ati kártyám. Befolyásolja e az alaplap gyártója a kártya gyártóját? Egyébként a 3 gyártó közül kellene zöld ágra vergődnöm: MSI, ASUS, SAPPHIRE. Ebben kérném a segítségeteket. A válaszaitokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.