-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tukolp
aktív tag
válasz FollowTheORI #156849 üzenetére
CPU Support List GA-Z170X-UD3 : [link]
talán egy 7700K vagy egy 7600Kse
"When past and present collide, the fate of all worlds hangs in the balance."
-
Tukolp
aktív tag
válasz FollowTheORI #156843 üzenetére
Lapot nem nagyon szeretnék cserélni, most a keret nem túl vastag, de tán egy CPU csere beleférne. hogy lényeg hogy 1151 socket kellene sztem.
-
Tukolp
aktív tag
Hát nekem annyi a kis bajom hogy a procim nem K_s,
tehát akkor be kellene ruházza valami 1151-socketes CPUra, vagy downgradelni egy gyengébb karira esetleg, ez a kettő,
Kérdés hogy milyen VGA lenne jó downgradere, vagy milyen proci upgradere"When past and present collide, the fate of all worlds hangs in the balance."
-
Tukolp
aktív tag
válasz koko52 #156835 üzenetére
GTX 970-et cseréltem 2060-ra
Táp: EVGA SuperNOVA G1 650W,
Lap: Gigabyte Z170X-UD3,
Processzor: I7 6700,
RAM: 3200MHz DDR4 RAM Corsair Vengeance LPX Black CL16 - 2x8GBEbbe a konfigba,
És valóban, ha nem kap elég "információt" a VGA a procitól akkor sztem lehetnek ilyen "laggok" mert a vga előbbre van mint a CPU, és egyszerűen elfogy az információ amit megjelenítene.De kérdés, hogy akkor most mit csináljak ?
-
Tukolp
aktív tag
válasz CJ4567 #156828 üzenetére
Naugye hogy ugye
Mármiont akkor szerintem nálam is ez lehet a galiba.
Erre mi lehetne nekem most a megoldás ?
Tudna esetleg valaki valami tippet adni ?
Gigabyte Z170X-UD3 [link] lapom van.Megköszönném
[ Szerkesztve ]
-
Tukolp
aktív tag
válasz Lorden #156822 üzenetére
Csak eddig GTX 970-el ezt nem csinálta,, patent volt minden, no respawn akadás, meg semmi probléma, fluentül ment minden,
Most meg jobb vga-val akad,
Szerintem érthető az "akadékoskodásom" vagy nem ?
Most még néztem egy driver boostert is, + ujraraktam a böngészőt, + rámentem a gamenél, hogy javítsa ki.
[ Szerkesztve ]
-
Tukolp
aktív tag
válasz Lorden #156819 üzenetére
Miért érzed soknak, milyen tesztet néztél?
Furmarkal néztem, végigment, ott nem volt gáz.
Viszont CoD MW 2019-be amikor kinyírnak megakad a játék egy pillanatra, aztán folytatja.
ilyen kameraváltásoknál problémázik.
vagy respawn-bál csinálja.Driver uninstallerrel végigmentem rajta, legújabbb driver van fent.
Alt+tab-oláskoeór is pl ha a háttérben megy egy game, és közben neteznék, a böngésző "akad".
-
Tukolp
aktív tag
Sziasztok
Pár nappal ezelőtt vettem egy videókártyát a konfigomba.
Ami:Táp: EVGA SuperNOVA G1 650W,
Lap: Gigabyte Z170X-UD3,
Processzor: I7 6700,
RAM: 3200MHz DDR4 RAM Corsair Vengeance LPX Black CL16 - 2x8GBViszont én "túl soknak" érzem, néztem tesztet is és úgy néz ki hogy proci bottleneckem van.
Kérdésem lenne hogy miylen karira downgradeljek hogy se proci se vga bottleneck ne legyen?
Milyen felbontás mellett szeretnéd használni? 1080P
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? játék, film annyi hogy 1 HDMI legyen rajta
4. Mennyi pénzt szánsz rá? mivel downgrade a 2060 elpasszolása után lenne kb 200 ezrem
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz? jó lenne új, vagy legalább használt garisUI:
Érdekes dolgok történnek mivel néha pl CoD MW respawn-nál beszakad a játék, még anno a 970-nél nem volt iylen.1000 Köszi
Üdv,[ Szerkesztve ]
-
Tukolp
aktív tag
Srácok,
Tudom óriási off lesz,
De meddig tart ez még ? mmint mikor lehet majd értelmes áron venni majd VGA-t?
Mik a kilátások ? (számokat kérek, mi számítható ? )Meddig tervezzek "nem videókártyátvenni" ?
Köszi, és bocsi,[ Szerkesztve ]
-
Tukolp
aktív tag
Én is azt néztem, eredetileg nagyon szerettem volna venni egy 2060at vagy egy 2060 s-t
de sehol nem látom.
Igazából a mostani 970-el még el leszek egy darabig, de idővel jó lenne upgradelni valamire, sztem, hogy legalább "párba legyen" a Vga-nm meg a procim."When past and present collide, the fate of all worlds hangs in the balance."
-
Tukolp
aktív tag
Sziasztok,
Videókártyát tervezek venni, és érdekelne hogy érdemes-e várni vagy vegyek mostanába (1-2 hónapon belül)
1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
EVGA SuperNOVA G1 650W táp
Gigabyte Z170X-UD3 lap
I7 6700 Cpu
3200MHz DDR4 RAM Corsair Vengeance LPX Black CL16 - 2x8GB (CMK16GX4M2B3200C16)
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
full Hd
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
Game-film (játékok közül játszok minden félével)
4. Mennyi pénzt szánsz rá?
100-120e (esetleg 130e)
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
Új jó lenne márcsak gari miatt isNem tudom melyik VGA lenne a pontosan jó párja az én Cpum-nak. szóval ezért is teszem fel a kérdést.
Nagyon köszi a helpet.
-
-
Tukolp
aktív tag
Sziasztok,
Most játszok a Detroit become Humannal, és nemtudom miért de szaggat a játék medium fölött,
Ezért gondolkodtam hogy vennék egy videókártyát mivel a mostani setupom lehet egy kicsit
"frissítésre" szorul.
Itt kérnék segítséget hogy mit "vegyek" ha esetleg más topikba kérdezzem, szóljatok nyugodtan.1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
EVGA SuperNOVA G1 650W Táp
Gigabyte Z170X-UD3 Lap
I7 6700 (nem K-s) CPU
HyperX 8GB Savage DDR4 2400MHz CL12 KIT RAM
SAMSUNG 250GB 850 EVO SSD
Gigabyte GTX970 Xtreme VGA
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
Full HD elég sztem vagy 4k nemtudom mennyire ok
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
Game, film
4. Mennyi pénzt szánsz rá?
Eladnám a mostanit (Gigabyte GTX970 Xtreme)
Aztán összesen 60-90 000
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
Lehet használt is,
Jelen pillanatban a leginkább költséghatékony Nvidia Kártyát szeretném megvenni.Nagyon szépen Köszi
-
Tukolp
aktív tag
válasz Májkii #76928 üzenetére
EVGA-t néztem én is csak ugye volt baj a heatpipeal, hogy rosszul vezették el, aztán ezt orvosolta a gyártó, csak ugye lutri hogy most melyiket kapod.
4264adam
Forog az mindig ha jól tudom, csak kérdés mennyire
Amúgy a g1 gamingnek láttam eddig legmagasabb frekvenciát."When past and present collide, the fate of all worlds hangs in the balance."
-
Tukolp
aktív tag
válasz 4264adam #76923 üzenetére
Amúgy már régebb óta dilemmázgatok, kérdeztem múltkor is és akkor is 970 lett a vége
Csendeset szeretnék load alatt.
Én a Giga G1et néztem. Szerintem az lesz, giga lap mellé, giga kari dukál."When past and present collide, the fate of all worlds hangs in the balance."
-
Tukolp
aktív tag
Sziasztok,
Egyszerű kérdésem lenne: Milyen videókártyát vegyek ?
1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
Adatlapban minden2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
jelenleg 1680x1050, majd full HD3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
Játék4. Mennyi pénzt szánsz rá?
100-120k5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
ÚjAnnyi hogy valami nvidiára gondoltam.
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
Tukolp
aktív tag
Sziasztok,
Videókártya vásárláshoz szeretnék kérni segítséget, nem tudom melyik gyártó GTX 970-esét válasszam.
E kettő között gondolkodom :-GTX 970 AMP! Omega Core [link]
-GV-N970G1 GAMING-4GD [link]
Pontos konfigurációd leírása : Adatlapomban benne van
Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?: Most még egyenlőre 1680x1050-be tolom, de később váltok majd FullHD-ra.
Milyen célra szeretnéd használni a kártyát?: játék
Mennyi pénzt szánsz rá?: 105-120 000
Új vagy használt kártyában gondolkodsz?: Új
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Tukolp
aktív tag
válasz Tukolp #75839 üzenetére
processzor: E8200
táp: Anonymus
vga : most egy HD 4600 van benne
RAM: 8 gb ddr2
lap: giga Ep45-ds32. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
1440x900, ezt bírja a monitor3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
játék4. Mennyi pénzt szánsz rá?
max 35 0005. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
mind1 ( használtért azért nem ugrál )Valamilyen videókari kéne ami viszi a dx 11-12-es játékokat úgy a mostaniak közül, köszi
-
Tukolp
aktív tag
Üdv,
E8200 és 4 Gb ddr2 ram mellé mi lenne a még amit megérné venni, hogy pár játékkal még lehessen játszani, gondolok itt DX 11-12re.
Kereszttesómnak kéne segítség. Mert nem tud pl. a COD Ghostal játszani.
Esetleg ha venne valami 775-ös 4 magos procit, akkor változna a helyzet?
Előre is köszi."When past and present collide, the fate of all worlds hangs in the balance."
-
Tukolp
aktív tag
-
Tukolp
aktív tag
Sziasztok
Kicseszett velem a bank úgyhogy msot nem tudok full kofigot venni, csak felet.
Annyi lenne a kérdésem hogy mennyire tuda kihajtani a mostani setupom egy Gigabyte G1 gaming gtx 970-et ? Januárban jönne alá a lap+ram+cpu ( i5 6600K )Van értelme megvenni ? Vagy inkább várjak még ? ( ami nagyon nehéz )
Csak már nagyon tolnám neki pl. a COD Ghostot stb., hogy legyen karácsonyra egy kis élvezet.
Köszi a segítséget."When past and present collide, the fate of all worlds hangs in the balance."
-
Tukolp
aktív tag
válasz 4264adam #73844 üzenetére
Grave444,4264adam
Köszi a válaszokat.
Ha módosítanám esetleg úgy hogy játékra maradna a monitor, ( esetleg ugye később nagyobb ) és filmet néznék majd csak a tv-n, akkor maradhat a GTX970 ? Mondjuk fullHD felbontáson ? Gondolom a 4K-s film lejátszásával nem lesz gondja a fent említett setupnak
Max talán még annyit megpróbálok hogy, full HD felbontáson leadom a jelet a TV-nek, elvileg létezik ez a full HD to 4K upscaling, ezt még kipróbálnám, talán úgy elmenne a dolog, ( igazából tv-n csak pár verekedős, vagy hack&slash játékkal gondoltam játszani ) igaz ez még a jövő zenéje. Viszont sima Full HD-s tévét már nem tervezek venni."When past and present collide, the fate of all worlds hangs in the balance."
-
Tukolp
aktív tag
Üdv,
Tanácsot szeretnék kérni videókártya vásárláshoz
Hosszas gondolkodás, utánajárás után egy GIGABYTE GV-N970G1 [link] videókártyát szemeltem ki, amit decemberben tervezek megvenni.
Annyit szeretnék kérdezni hogy szerintetek ez megfelelő-e ez a videókártya az alábbi szempontok alapján:1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.)
FSP 500+ táp, i5 6600 vagy i5 6600K processzor, az alaplap még a processzor függvégye, ami szintén Gigabyte lesz, RAM valószínű HyperX 8GB FURY DDR4 ( a MHZ még változni fog, hisz nem tudom hogy tuningoljak-e vagy nem )2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
Jelenlegi monitorom 1680x1050-as felbontáson fut 22"-on, de későbbiekben tervezek venni nagyobbat ( nem sokkal pár " ) és venni fogok tavasszal egy 4K-s tévét amit HDMI porton keresztül tervezek használni filmnézésre, játékra ( talán, de lehet a játékra marad a monitor )3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
Játék és film ( lsd. 2-es kérdés ) szeretném ha mennének rajta gond nélkül az újabb játékok és ne kelljen attól félni, hogy "szaggatni" fog.4. Mennyi pénzt szánsz rá?
100-110 k kb, ez rugalmas.5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
Természetesen újKöszönöm a válaszokat és a segítséget
IU: Ami nagyon fontos, igaz lehet nem témába vág, de nem tudom eldönteni hogy tuningoljam-e a processzort, vagy nem. Ha valaki ebben is tudna segíteni megköszönném
-
Tukolp
aktív tag
Üdvözlet
Tanácsot szeretnék kérni hogy melyik videokártyát válasszam, jelen pillanatban hozzájutottam egy
SAPPHIRE HD 5450 1GB DDR3 PCIE HDMI
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=316&lid=1és egy
GIGABYTE GTS 250 1gb
http://hu.gigabyte.com/products/vga/specs/gv-n250zl-1gi.htmlmelyik a jobb kártya játékra ?
Válaszokat előre is köszönöm
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- Apple notebookok
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kedvenc zene a mai napra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Politika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest