- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnyakesz
aktív tag
válasz Lavidaloka #40415 üzenetére
Ne zavarjatok össze
Nem jó móka ! Minden esetre, most néztem meg mi a helyzet. Amikkel játszok azok esetében 1680x1050-be tolom, szóval ennek arányaiban gondolkozzunk ezen a felbontáson szeretnék maradni. Ha így is helytálló a 7770 akkor
-
djnyakesz
aktív tag
válasz TaylorXIII #40407 üzenetére
Hát azért ne 10 fps-el nyomuljunk Átlag 35-40fps-el mennek a játékok 4850-el, 1200-as felbontáson. Jó lenne nagyobban tolni, szóval nézzünk még meg a 7770 felett mi az ami még szóba jöhet!? 18-19000nél járunk árban ahogy nézem, szóval picit még e felett mi lehet még!?
KÖszi
Szerk:
a különbség[ Szerkesztve ]
-
djnyakesz
aktív tag
válasz TaylorXIII #40404 üzenetére
Kszönöm!
Utolsó kérdés,és utána már csak a keresés marad...
Ha beruházok egy ilyen HD 7770-be, akkor ahhoz még elég a mostani tápom? Vagy azt is vegyek nagyobbat (ha igen mekkorát?). Illetve 7770- mostani játékokat akkor gyakorlatilag gond nélkül viszi jep?
Kösziii
-
djnyakesz
aktív tag
válasz TaylorXIII #40401 üzenetére
7770-be akkor érdemes belefektetni a pénzt...,értem!
Hol lehet ezeket összehasonlítani!?
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
Hűen az első kommenthez:
pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.)
Intel Core i3 3,3ghz, 8GB ram, FSP táp 400W
Alaplapom- milyen felbontású a monitorod?
Lenovo ThinkVision LT2252pwD Wide Monitor ha jól olvasom akkor 1680x1050 a max felbontás.- milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
Főleg játékra, az újabb directx 11 miatt szeretnék cserélni- mennyi pénzt szánsz rá?
Ha eladom a jelenlegit, akkor plusz MAX 10.000et szeretnék max ráfizetni. (ha lehet kevesebbet)- új vagy használt kártyában gondolkodsz?
használtSzóval, jelenleg van egy ATI Radeon HD 4850 (512mb) karim, nagyon nagyon szeretem, és iszonyat jó kártya, DE! nincs Direcx 11 támogatás
Mit gondoltok mit érdemes venni ebbe a gépbe?
Köszi a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
djnyakesz
aktív tag
Oke sracok megint en...
Ha radeon 4850 helyett javasolni kene mit mondanatok meg nekem jatekra? Hasznaltan ,es maradjunk a foldon az 5-10.000ft kategoriaban.
Azert keerdem mert 4850et nehez talalni....ritka.Hardverapron mindenkinek irtam...
-
djnyakesz
aktív tag
válasz Doki7518 #2281 üzenetére
Az adott oldalon összehasonlítottam a 4850-et és 3850-et!
Ha jól sejtem ez az oldal azt (is) tárgyalja hogy mekkora energia felvétele van a kártyáknak? 4850 esetében már a tápom kevés lenne?
Köszi a tippeket, keresek 4850-et ha találok jó áron (és ez miatt nem kéne tápcsere) akkor lehet azt veszek!
Egyébként nagy különbség van 512 és 1gb között? meg mit jelent az X2 a nevében?[ Szerkesztve ]
-
djnyakesz
aktív tag
válasz BomiBoogie #2238 üzenetére
Végül nem döntöttem semmit még mert várok egy nálamnál okosabb válaszára
Felbontásra eddig 1024x768-ban toltam, ha ez felé tudok menni én csak örülök...Amit linkeltem és gondoltam hogy jobb mint az enyém: Sapphire HD 6450 1GB DDR3 PCI-E
Na de mennyivel jobb?Aztán gondoltam még erre: Asus ATI Radeon HD3850 1GB
Nem tudom melyik márkát válasszam, mik a különbségek, és mivel járnék jobban?
+ a táp kérdése merült fel! Jelenleg egy Delta 300W-s van nekem beszerelve!Help
[ Szerkesztve ]
-
djnyakesz
aktív tag
Illetve milyen tápot javasoltok egy ilye kártya mellé? a mostani Delta 300W-m feltételezem gyenge mi?
[ Szerkesztve ]
-
djnyakesz
aktív tag
Franc már nem tudtam szerkeszteni
-
djnyakesz
aktív tag
válasz BomiBoogie #2218 üzenetére
Bocsi nem tudtam hogy az is fontos, de tény
Hát eddig az 1024x768 fölé csak kevés esetben mentem! Szóval ha ez fölött tudnék játszani, pl 1280x720 annak kifejezetten örülnék!
Ebben a kategóriában amit írtam kártya jó lehet?
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Radeon HD 3400 (256mb) videó kártyám! Régi darab, és tény most sem szánok sokat rá, viszont láttam hogy elég sok jó kártya van relatív elérhető áron!
Én játékra szeretném használni a gépet most, ez a kártya eddig nagyjából kiszolgált, de most már a 2011-2012-s játékoknál vége van! Mit ajánlotok ez helyett 5-10.000Ft kategóriában? (használt érdekel főleg, újat nem hiszem hogy megéri vennem,és ennyiért nem kapok jót)!
Találtam egy Sapphire HD 6450 1GB DDR3 PCI-E-t! Szerintetek ez mennyivel lenne jobb mint a mostanim?
Köszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest