- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
python1 #70614 üzenetére
Az Nvidia jobb szerintem most. Jobb energiahatékonysága van sokkal.
Az AMD újabban folyamatosan mellélő. Állandó átnevezések, magas fogyasztás és folyamatos ígérgetés, amiből még kézenfoghatót nem nagyon tapasztaltunk. Látszik, hogy fogy a pénz, valószínű, hogy a Zenre tesznek fel minden lapot és nincs akkora költségvetés a GPU-kra.
Persze lehet, hogy ez a DX12-vel megváltozik, de az is lehet, hogy nem.Ki tudja
Egyébként úgy is mindenki mást fog mondani. Ez pont olyan kérdés, mint az autóknál a benzin, vagy dízel vita.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
python1 #70605 üzenetére
Nekem 4 gigás van a 960-ból. Egyelőre csak néhány játékban érezhető a különbség a 2 gigáshoz képest (pl GTA 5) , de inkább ezt vettem, mert ki tudja milyen memóriaigénye lesz a jövőben érkező játékoknak.
Magasabb lehet a min FPS általában.
Itt van pl egy frametime analysis:
Ez nem rossz teszt. -
tibcsi0407
félisten
válasz
python1 #70601 üzenetére
Ebben a keretben GTX 960, vagy AMD oldalról az R9 380 a legmegfelelőbb játékos, ha újat akarsz venni. 960-ból van mini ITX verzió, ami HTPC szempontjából fontos lehet Neked. Ehhez kellene azért egy i5 proci, hogy jól ki tudd hajtani.
Cserébe keveset eszik és elég hűvös.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest