- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Az asztali piacra is jönne a Bartlett Lake-S?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vbbb
őstag
Ez angol cég. 770 az kiesik, kevés az a 2GB VRAM. 970-nél meg az a cicergős mizéria van. Azt meg azért nem akarnék. Ahogy néztem a kínálatot nincs is nagyon náluk nvidia kártya normális.
Amúgy eltévesztettem, ~65k-t fizettem anno a kártyáért és ~11-12k-t kérnek ráfizetni. Amit linkeltem kártyát arról van szó ami ~100k náluk és nekem így ~77k-ba jönne ki. De a 290/290x-es árajánlatot megvárom, hátha az is ilyen mértékű olcsósításon esik át. Ez a Toxic hűtés jól müxik?
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest