Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz
BerserkGuts #173220 üzenetére
Szerintem meg abban sincs semmilyen nagy tét, ha valaki otthon szórakozik egy online játékkal 60HZ - en, mert le sem tojja a milliszekundumokat, és akkor sem dől a kardjába, ha meghal (ha meg igen, akkor az már régen rossz, irány a dilidoki). Versenyszinten számíthat ez inkább. Már írtam máskor, van egy profi CSGO - s barátom, aki megmutatta nekem, hogyan alázza szét a mezőnyt 60HZ - re állítva is a monitorát. Szóval igazából ennek csak akkor van bármiféle jelentősége, ha egy csarnokban megy egy CSGO világbajnokság, igazi profikkal, nem pedig az otthon szórakozó gémerek tolják és bosszankodnak, mert jó esetben nem a 60 fps miatt halnak meg és nem a milliszekundumok miatt, hanem mert ennyi van bennük.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Honda topik
- Nintendo Switch
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest