-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
arcitec #169690 üzenetére
Nagy különbségre azért ne számítsatok normál esetben. Leheletnyi árnyalatváltozás a színeknél, ettől eltekintve a csont feketéken és a csont fehéreken jön ki a nagyobb dinamikatartomány. Nekem azért jobban észrevehető a színek változása, mert 120%-os sRGB színteret fed le a monitorom, tehát kicsit erősebb lökést kapnak a színek.
-
4264adam
veterán
válasz
arcitec #169690 üzenetére
Ha az én IPS monitorom nem hoz változást a képen látható csaj fekete kabátján akkor semmi sem, vagy a G-Sync vissza fogja
Röntgen kép feldolgozás programozással foglalkozom szintén 8 biten de az a 13 egység különbség a zeroval egyenlő kalibralas után is a gépeknek.
Volt 8+2 bites monitorom vissza is küldtem annyira egy túl szaturált marhaság volt. Fallout 4 zöldje baromi erős lett
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC 8G (rev. 2.0) - Számla + Garancia
- GPU Videokártya Hűtés Szerviz NVIDIA Pasztázás & Thermal Padozás 4060 4070 4080 4090 Ti Super
- RTX 2060 6GB DDR6/ ingyen foxpost
- Eladó egy Asus Tuf Rtx 3070 Gaming OC 8GB videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest