-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Garira figyelj, nem mindenhol adjak meg az 5 evet rajuk. Van irasi korlat a Samunal, Intelnel nincs (marmint garancia).
Szemely szerint egy 256-os Samsung 850 mellett dontottem, iponban megvan az 5 ev gari, illetve a 120-asok egy arban vannak, de az Intel ebben a meretben nekem irrealisan dragabb. -
Bodor
veterán
-
Yager01
senior tag
Sziasztok. 120GB -os SSD -ket alapul véve normál otthoni használtra asztali szgép esetén Win 7 oprendszerrel jó vételnek tekinthető az említett Intel 520 -as kütyü? Igazság szerint Samut néztem EVO Basic 120GB vagy KingStone-t V300, de megláttam az 5 év garis Intelt. Érdemes rácsapni?
-
wjoe
tag
Ha megfelel, hogy csak bolti garancia van (háztól házig szállítással) Bukarestben
Online garancia űrlap kitöltése után futár 36 órán belül felveszi a hibás terméket. Bukarestbe érkezés után 24 órán belül megtörténik az állapotfelmérés. Leghamarabb, de max. 10 napon belül értesítenek a diagnózisról, a szükséges javítás mértékéről és annak várható időtartamáról. A javított terméket, vagy a cserekészüléket gyorspostával küldik vissza Neked 72 órán belül.
-
fraba
aktív tag
Ha meg is rendelem, ezért az árért meg is kapom?!
A 64 GB-os drágább
-
Tommmysun
aktív tag
Értem, köszi! Nekem úgy néz ki sikerül jelentősen olcsóbban beszereznem egy Vertex 450-est (16E-ért), így lényegesen olcsóbb mint az SX900, de ha ezt az árat nem találtam volna, akkor én is lehet az SX900-nál kötök ki!
kiskornel én azért elég érdekesnek tartom ezt az eltérést a két SSD között. Sok más tesztben semmivel nem lassabb a 450-es, mint az EVO840, sőt. (pl. van prohardveres teszt is, ahol egyáltalán nem szerepel ilyen rosszul).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest