- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
attilav2 #48341 üzenetére
Nem tudom hol láttad, hogy le van húzva, mert az biztosan nem itt volt. Teljesen vállalható SSD, a TBW limitje kicsit alacsony, de csak a 120 gigás modellnek, 240+ méretben már van olyan magas, hogy teljesen lényegtelen, és a 120 gigás modell 40-es TBW-je is van akkora, hogy átlag felhasználás mellett nagyon sokáig tart elérni. Egy pechje van ennek az A400-nak, hogy mindig voltak nála nem sokkal drágábban jobb vételek. Aztán lement ebbe a rendkívül olcsó tartományban az ára, amire megint jó vételként lépett elő, erre a Kingston egy másik, jobb termékével szintén konkurenciát állított neki az UV500 személyében, ami így jobb vétel lett alig drágábban. Tehát ha nem cél, hogy a legolcsóbb vállalható SSD-t vegyed, akkor megéri azt az alig pár ezer különbözetet, és érdemes rámenni a Kingston UV500-ra, amit 5 év garival is lehet kapni.
Kingmaxokat nem ismerem, régen volt pár hullós szériájuk. Amit linkeltél, arról nem találok elég részletes specifikációt (csak hogy 3D NAND, de az nincs odaírva milyen, van-e TBW limit). Ha nem sokkal drágább, akkor UV500-at vegyél helyette 480 gigásban, ellenkező esetben A400-at. Azzal legalább van már tapasztalat, vett egy csomó ember itt a topikban, baj még nem volt vele.
(#48343) Laraxior: akkor mindenképp jó vétel, érdemes rá lecsapni. Még én is rendelnék ilyen jó áron, de nekem mSATA kéne, meg a német Mediamarkt nem csak M.o.-ra, hanem ide Angliába se szállít ki, de szerintem ez teljesen érthető. Még az sem kizárt, hogy ezek majd megjelennek a magyar boltjaikban is idővel jó áron, akkor szerintem erősen az ajánlott SSD-k között lesznek ezek a BX300-ak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Utolsó nagy frissítését kapta meg az Xperia 10 V
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Ukrajnai háború
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest