Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz King Unique #46884 üzenetére
Így mostmár egyértelmű, köszi. Igen, arról volt szó, de úgy néz ki, hogy megoldódik a SATA aljazat is, mivel találtam egy SATA bővítési lehetőséget úgy, hogy a PCI aljazatba lehet csatolni egy átalakítót (most beszéltem egy üzlettel) amin 2 db. SATA II foglalat van. Így a következő lesz a helyzet: az SSD-re símán át tudom tenni a rendszert és utána bedugom a mostani rendszer HDD helyére - így lehet, hogy nem kell a biost átállítni - és ezt a régi HDD-t pedig be tudom dugni egy üres SATA-ba valahová, amit a rendszer símán felismer és ad neki egy betűt. Így megmarad a régi is, hátha egyszer még kell. Gondolom - mivel van rajta egy "E" betűjelű partició - ezt a jelzést meghagyja, mivel ha nem, akkor sokminden borúl. A többi meghajtó meg maradhat az eredeti helyén.
Köszönöm a segítséget, mostmár símán elboldogulok. Találtam egy Kingston A400-120GB-ot 11.600.-ért.
Holnap megyek érte. Gondolkodom a particionáláson is, de nem sok értelmét látom 120GB-nál.Üdv. Pibácsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Facebook és Messenger
- Szólánc.
- Stellar Blade
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja