- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz King Unique #46884 üzenetére
Így mostmár egyértelmű, köszi. Igen, arról volt szó, de úgy néz ki, hogy megoldódik a SATA aljazat is, mivel találtam egy SATA bővítési lehetőséget úgy, hogy a PCI aljazatba lehet csatolni egy átalakítót (most beszéltem egy üzlettel) amin 2 db. SATA II foglalat van. Így a következő lesz a helyzet: az SSD-re símán át tudom tenni a rendszert és utána bedugom a mostani rendszer HDD helyére - így lehet, hogy nem kell a biost átállítni - és ezt a régi HDD-t pedig be tudom dugni egy üres SATA-ba valahová, amit a rendszer símán felismer és ad neki egy betűt. Így megmarad a régi is, hátha egyszer még kell. Gondolom - mivel van rajta egy "E" betűjelű partició - ezt a jelzést meghagyja, mivel ha nem, akkor sokminden borúl. A többi meghajtó meg maradhat az eredeti helyén.
Köszönöm a segítséget, mostmár símán elboldogulok. Találtam egy Kingston A400-120GB-ot 11.600.-ért.
Holnap megyek érte. Gondolkodom a particionáláson is, de nem sok értelmét látom 120GB-nál.Üdv. Pibácsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Újszerű - WESTERN DIGITAL 1TB WD10EZEX 3.5" 7200rpm 64MB SATA HDD merevlemez
- NVME/SATA SSD külső ház + 256GB - ORICO M.2 NVMe Cloner Dual Külső SSD dokkoló és klónozó állomás
- BONTATLAN! WD Western Digital Blue SN580 1TB M.2 PCI-e Gen4 SSD!
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 1TB
- Seagate IronWolf NAS 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest