- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: AI a grillsütőben
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor vitéz
tag
Nekem eddig (kopp-kopp) nincs különösebb gondom a D-Link-kel. Reset is működik. Igaz tegnap pár órát eltöltem vele, mivel egy hosszabbítóra van dugva a tápja az adsl modem tápjával, és ezt a hosszabítót vki napközben kihúzta, aztán meg visszadugta. Én meg este nem értettem mitől nincs net.. (mert ugye nem mindegy milyen sorrandben vannak bekeapcsolva). Érdekes, hogy utána már, hiába kapcsoltam be mindent a helyes sorrendben, a router annyira megkeveredett, hogy csak reset után volt újra net! Még érdekesebb hogy a honlapokat név és ip cím szerint is meg tudtam pingelni, viszont a böngészőben nem töltődtek be! Na mindegy (végül egy óra után hallgattam a barátnőmre ) és egy reset megoldotta dolgot. Ja amúgy ennél a routernél a reset gombot nem olyan könnyű elérni. Egy sima golyós tollal nem sikerült, csak egy rotringceruza hegyével, ami beért a gombig. Lehet, hogy talán c800 esetében is ez lehetett a gond...
Vetkőzz szépen Tündérke! A kívánság az kívánság!... (o)(o) XD
-
Gábor vitéz
tag
Na megvan a D-Link 604-es router! Megy róla a net is szépen! A tűzfalat viszont még nem aktiváltam. De ha megteszem akkor hogy fog viselkedni 3 gép esetén? Az első géppel beállított szabályok lesznek érvényesek az összes gépre, vagy minden gépen egyedi szabályokat lehet megadni? Az utóbbi lenne jó nekünk!
-
Gábor vitéz
tag
Köszi a gyors válaszokat!
-
Gábor vitéz
tag
Sziasztok!
A kérdés adott! Tűzfalas, 4 portos router kellene 10K alatt! Melyik a legjobb ebben a kategóriában? (ADSL lenne 3 felé osztva rajta)
[ Módosította: Kalandor ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM