Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• spidersoft

senior tag

válasz Atesz1978 #8138 üzenetére

Nos, a játszós gépbe beletettem a 4 modult: atuomatikusan rájön, hogy ezt biz' másfél Volttal kell hajtani, és 9-9-9-24-es időzítésekkel szeret menni. Ennek ellenére abban a gépben nem melegszik a négy modul együtt se (kézmelegek a modulok), mondjuk ez köszönhető annak is, hogy abba a házba 7V-ra kötött 12cm-es venti tolja bele a levegőt (az 5¼"-os rackhelyekre, az ODD alá szereltem be, mivel az a ház nincs felkészítve arra, hogy a winyók alá tehetnék ventit).

Igaz így drágább lesz a végeredmény, meg oké, hogy 32-bitesek manapság még mindig a játékok, de marad az a verzió, hogy a játszósba átköltözik a 4db 2GB-os GeIL, emebbe meg gyün új 8GB...

Hűtés szempontjából erősen gondolkodóba ejtett, hogy lehet nem kitet kellene venni, hanem egy darab 8GB-os modult, de a lap nem támogat affélét... (viszont 16GB-ig viszi összesen, ami azért annyira nem kevés, annyi ebben szerintem sose lesz :) ).

2x4GB-os bordátlan Kingmax kit lesz akkor, ha véleményetek szerint annak ellenére, hogy a fentebb linkelt tabella nem tartalmaz 4GB-os Kingmax modult azért valószínűleg vinni fogja. A webshop nem írja, hogy miféle Kingmax, majd lesz valamilyen oszt jóvan. 10 év garit írnak rá, ami gondolom hülyeség :D

Új hozzászólás Aktív témák