- Tabletekre is megérkezett a One UI 7
- UHD filmek lejátszása
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
04ahgy #20914 üzenetére
Szerintem a hsz-emtől függetlenül akinek ilyesféle aggályai vannak a memóriáival kapcsolatban az úgyis rá fog kérdezni mindenképp.. Ergo nem csak az én hsz-em hatására fog "rossz" döntést hozni,ha nem kérdez mondjuk...
Arra próbáltam kilyukadni,hogy nem feltétlenül okoz próblémát a különböző típusú ramok használata viszont én semmiképp nem ajánlom a direkt ilyen összeállítást.
Én is azt szorgalmazom,hogy mindenképp egyforma ramok legyenek a gépben,de,ha nem sikerül akkor sem mindig van probléma!
Nem haragszok én elhiheted csak nem tudtam mire vélni,hogy egy (szerintem) segítő hsz-re így reagál majd valaki.
Persze persze nem ovi.. Pont ezért járnak ide emberek kérdezni és segítséget kapni..
Ha részemről valami rosszat írtam volna amit kétlek akkor kérném a moderáttort,hogy törölje a hsz-em!Üdv és szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Tabletekre is megérkezett a One UI 7
- UHD filmek lejátszása
- Ford topik
- E-roller topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Gigabyte GA-H77M-D3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- Garanciális! Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap! BeszámítOK
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest