- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Kb 3 éve volt szerencsém egy programhoz, ami valami félhivatalos(?) Windows-os program volt, és képes volt gyakorlatilag bármit törölni. Már nem emlékszem semmi másra belőle, csak hogy folyamatosan figyelmeztetett, hogy tényleg bármit töröl. Egyszer kellett egy tisztogatáshoz, azóta eltűnt. Valakinek ötlet?
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kraftxld #2007 üzenetére
az ftp-n.
Tehát csatlakozom, bemegyek a mappába amiben van 600 fájl, a listát letölti nekem, látom a 600 db fájlt, de még nem szedtem le, csak azt az egyet akarom leszedni, amelyik tartalmazza a megadott számsort. Hogy keresek rá arra a fájlra, aminek a nevében az előbb említett bonyolultságban megtalálható az a bizonyos számsor?
T.Commander keres, de csak a helyi mappákban, a távolin a mappában lévő fájllistában nem hajlandó. És nekem pont ez kéne. Hogy ne kelljen 600 db fájlt átnyálazni hogy megtaláljam azt az egyet, s letöltsem. -
BlacKSouL
addikt
Tud valaki olyan ftp-progit, amelyikben ha lehúztam egy mappát, akkor a rengeteg azonos, vagy hasonló nevű fájl közt lehet keresni is a fájlnév egy részére is akár? FileZilla van itt melóban, de van hogy egy mappában 600 db fájl van kb olyan nevekkel, hogy:
BON_0000000076512000_070324.wav
BON_0000000060428000_070324.wav
MES_0000000034754000_070324.wav
tehát nagyon nem lehet még sorba rendeztetni sem, mert a kezdete változó, de azonos kezdetűből is van rengeteg egy mappán belül.
és nem sikerült találnom olyan keresőt benne, ami alapján rá lehetne keresni egy részére, mondjuk esetünkben pl a 76512 számsorra. Nagyban megkönnyítené nemcsak az én munkámat, de a kolléganőimét is.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest