Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
Gabesz87
üzenetére
Nem lesz olyan, csak mondom. Teljesen fölösleges vacakolni, amikor vannak jobb és valóban ingyenes programok. Az összefoglaló tetejéből 2-t már írtak is. Szóval ezek az opcióid, mind ingyenes és beállítható úgy, ahogy szeretnéd:
Remote Utilities
RustDesk
Chrome Remote DesktopA TeamViewer-re legjobban talán a Remote Utilities hasonlít, az AnyDesk-re meg a RustDesk. Az előbbinél annyi a vacakolás, hogy egyelőre a Windows az Agent-et gyanúsnak véli (ez az, amit azon a gépen kell futtatni, amit irányítanál). De ha rendszeres a távirányítósdi, akkor úgyis érdemes a Host verziót telepítened, a távirányító oldalra pedig a Viewer-t. Részletesebb leírás.
-
Cs1csó
titán
válasz
Gabesz87
üzenetére
A "licence reset" alatt mit értesz átküldenéd a leírást?
(Nemrég dobbantani akartam TeamViewer-ről vagy 4 alternatívával próbálkoztam de nem voltak jók. A Google remote-ot igaz nem próbáltam)
Nekem is volt már "üzleti felhasználást érzékeltünk" esetem küldtem nekim egy emailt és már másnap "feloldották"
Van ilyan módszer amivel "azonnal" email írás nélkül is lehet ez elérni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux haladóknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest