- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nem jól olvastam a kérdésed, nem akartam ilyen ellenkező lenni. De szóval jah, ha bármi hasonlónak van értelme, akkor az csak ez a K-Lite az azóta frissülgető MPC-HC miatt. Össz-vissz pár LAV filtert állít be, meg az opcionális dolgokat.
A BE nálam eléggé bugos volt, és már nem emlékszem mi volt az idegesítő nyűgje, de csak nem bírták javítani. A HC érezhetően modernebb. Már az AV1, a Dolby Vision meg a mindenféle 3D tartalmakat is megemészti stb.
-
BitRider
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ez nem igaz, nézd meg! Arra való, hogy az MPC-HC-t bekonfigolja, és semmiféle szemetet nem tartalmaz. Segít a fájltársításban, meg az ajánlott csomagban az extra renderer beállításában. Egy bitet sem hagy fent, ha uninstallálod.
Érdemes végigolvasni, hogy melyik csomag mit tartalmaz. A Basic-nek nyilván nincs értelme, mert abban nincs benne a player. A Standard a legtöbbeknek tökéletes, én meg kísérleteztem a Full-ban lévő MadVR-rel, ami nekem nagyob bejött. Az Icaros ThumbnailProvider pedig a Win által nem támogatott fájltípusokon is képes thumbnail-t generálni, nagyjából ennyi az extra - de ez is opcionális telepítés közben.
Igazából egy kényelmi csomag, hogy a legjobban belőhesd a player-t és utána az újabb telepítőkkel egy klikkel frissíthesd azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Metal topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest