Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin
üzenetére
kb megvan a megoldás:
az Essential-Pimből ki lehet exportálni a csv fájlt
a Contakt Import nevű app, pedig nagyon ügyesen megkérdezi, hogy a "filed mappingman" a fejlécben lévő kategóriákat melyiket hova tegye
utána létrehoz a telefonban egy My Contakts (eu.stargw) nevű accountot és abba olvassa be a kontaktokat,
ennyikipucoltam mindhárom google fiókomat (mert okosan mindent rázúdított a telefonra), de egyelőre nem
szinkronizál felfelé semmit. de sebaj, majd azt fogom csinálni, hogy az új számokat valamelyik google accountba mentem, és akkor meglesznek az újak is külön. onnan meg már gyorsan be tudom pötyögni pc-be.és így a kontaktokat essential pimben lehet offline menedzselni, ami azért... mondjuk photoshop vs. paint. persze a paint is jó, nem azt mondom

köszi mindenkik a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- SONY LCD és LED TV-k
- Formula-1
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest