Hirdetés
- OLED monitor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Sokat vaciláltam, de most úgy döntöttem, válazolok rá.

Persze, lehet programokat ajánlani, csak illik elolvasni a kérdést, és meggyőződni róla, hogy az ajánlott program az arra megfelelő-e.
Az általad ajánlott program egy dilettáns semmiség az outlookhoz képest, miközben a programozó azt hirdeti, hogy jobb annál.
Nem igaz. Az outlookban integrálva vannak a funkciók, az általad ajánlottban egymás mellett van, egymástól függetlenül pár program.Az eredeti keresésemhez a régi 2000-es outlook jó lett volna, ha van benne lehetöség integrált lekérdezésre is. Sajnos csak arra van lehetöség, hogy a naptrba vagy a feladatokba be lehet emelni a cimjegyzékben található elemeket.
Az ideális megoldás az lenne, ha a cimjegyzékben található adatoknál lenne keresési lehetöség, hogy mikor és hol szerepel a naptárban és milyen feladatai voltak-vannak, stb.
Az eM és más ajánlott programok kipróbálásánál is hasonlót tapasztaltam, majd tovább keresgélve először azt hittem, az eM fizetős verziói között szereplő mysql alapú megoldás már ágyúval verébre kategória, de pár nap gondolkodási szünet után visszatérve úgy látom, lehet, hogy mégis egy bonyolult sql használata a megoldás.
Nekem azért ez már inkább "gombhoz-kabátot" módszernek tűnik, csinálnak egy "dizájnos" naptárt, ami szép, színes, szagos, és amikor megkedvelik, és kérik, hogy most már valami hazsnálható is kéne, akkor azt mondják, hogy jó, fizess és telepítünk egy sql-t hozzá.
(Talán azért, mert ha a sql program megvan és szépen működik, az nem érdekel senkit, sőt elvárják,hogy a dizájn is ingyen legyen hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Filmvilág
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest