- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egy OEM prezentálta az AMD és az Intel egyes útiterveit
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
Kékes525 #38572 üzenetére
Anti-Ransomware: már próbáltam, de ugye elég nehéz meggyőződni arról, hogy tényleg van-e értelme rendes tűzfal + antivírus kombó mellett is - ráadásul újabb, folyamatosan futtatandó appként. Meglátjuk, milyen lesz a végleges verzió.
Fájlmenedzselés: van kettő, amit jónak vélek. Egy shareware TC semmiképp sem volt és lesz a része a csominak.
A popularitás és a kényszerű szükségesség miatt talán csak egyetlen program került be, és nem azért mert jó, az pedig az iTunes.
Letöltőmanager: megnézem majd, de van egy szintén nem rossz már bent. Nameg ilyet ma már elég kevesen használnak.
System Explorer: csini, meg minden, mondjuk nem tudom, mikor venném elő bármelyik géphez is. Ezt valszeg bepattintom. Köszi!
Ja, az oldallal amúgy nemtom mi lehet nálad. Eddig egyik böngésző alatt se volt gond, és semmilyen extra scriptet nem tartalmaz. Valami a böngésződben lehet elkonfigurálva...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest