Hirdetés
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- ASRock lapok általában
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
@Met:
Winrar! Hát nem tudom, lehet rápróbálok!
Letölteni, nem lehet, mert kb. 10 év gyűjtőmunkája, nagyrészt scene release cuccok! Meg egy halom van közülük, ami még homerip formában sincs fenn sehol. Meg ha fenne is lenne meg ugyanúgy rendszerezném meg lehúznám rákeresnék stb. az is elvisz ennyi időt! Inkább többet!@[HUN]Zolee:
Mivel lassú a másolás, szerintem bírnia kell a HDD-nek, ha nem is 5-öt de 3-4-et simán! Mi lehet vele a gond? Nagy fájlokat 100-200 MB/s-mal tud mozgatni, ezek a DVD-k meg jó ha 4-5 MB/s-mal jönnek! Valami más gond is szóba jöhet szerinted?
@cigam:
Nem mértem le, de sok helyen írták. Lehet, hogy megmérem. Mivel a sok kis fájlt ellenőrzi a Win létrehoz neki egy elérési utat stb. Persze ezt kicsomagolásnál is létre kell hozni, de akkor nem DVD másolás közben! Meg azt tudja csinálni a rendszer, úgy hogy otthon sem vagyok gyakorlatilag! A lemez cserélgetéshez meg kellek sajnos...
@tatala77:
ez viszont komoly probléma lehet, ettől tartok a legjobban, ezt kéne valahogy kiküszöbölnöm. Elég régiek a DVD-k!
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi