- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ittnemaz #30455 üzenetére
ne terjesz hülyeséget.
Jó ötlet, mert a hozzászólásodban is van felesleges túlzás.
onnan egy idözitett bomba: mikor lesz virus, zombihálozat része, rá trojai, 0 day hiba, folytassam?
Folytasd!
Mikor lesz virus, zombihálozat része, rá trojai? Mint most, vagy tegnap. Pont az általad is linkelt példák rá, hogy hiába használná a legfrisebb windows-t, a rajta futó IE, FF, vagy AdobeReader ugyanúgy támadható. Ebből a szempontból tehát tök mind, hogy XP, vagy 8.1 alatt fut a FF, az ugyanúgy támadható. Mert nem az oprendszert támadják, hanem a rajta futó programokat!
Hogyan lesz belőle zombi, ha a víruskergető (előbb, utóbb) felismeri azt a kódrészletet ami zombivá tette a gépet, és jó eséllyel ki is takaritja. Legyen az XP vagy 8.1.Egyedül a 0day sebezhetőség marad az XP problémája. Értem én, hogy nem lenne kijavítva, de hogyan lenne kiaknázva széleskörben?
Aki ennyire ragaszkodik az XP-hez, annak már van egy jól bevált programgyüjteménye amihez szintén ragaszkodik. Mi venné rá, hogy futtasson egy olyan programot, ami kihasználja ezt a sebezhetőséget?
Egyetlen dolog miatt fogják elhagyni az emberek az XP-t: A kedvenc programjuk/gépük annyira elavul, hogy már nem kezeli le azokat az új technológiákat amiket nep mint nap használ. Pl. a youtube olyan codec-et kezdene el használni, ami nem létezik XP-re.
Az XP támogatás megszünése körüli hisztéria legalább olyan furcsa számomra, mint az, hogy a Vista milyen rossz oprendszer. Még nem találkoztam a napi teendőim intézése során azzal, hogy Vista alatt a 2+2 eredménye 5 lett volna. Igazából még sehol nem olvastam egy pontokba szedett gyüjteményt, hogy azért ne használjak Vistát mert ...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest