-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD #17446 üzenetére
Ahha, értem. De nekem nem ezt írta ki FF 4 bővítménykeresője.
Ugyanez a felugró ablak jelent meg, de nem Windows Media Player 11-et írt ki.
Valami hiányzó Active X vezérlő/ismeretlen program, vagy nem is tudom már mi volt, és természetesen a kézi telepítésre kattintottam, és ekkor dobott át a Microsoft WMP 11 letöltő-oldalára.
(Csináltam egy képernyőmentést, csak időközben a probléma megoldódása után kitöröltem a képet.)IE9.. Windows Update naprakész, de mivel épp a különböző frissítések, ill. egyéb programok telepítése közben voltam, az újraindításokat rendre nem engedélyeztem.
Először fel szoktam tenni mindent ami kell, aztán a végén csinálok egy nagy újraindítást, és akkor nem kell minden újraindítást kérő program után várnom míg újraindul a gép.
Nem baj, legközelebb már ezt is tudni fogom.Mindenesetre mégegyszer köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest