Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
atesss #11285 üzenetére
Nos, akkor leírom, mi is "a helyzet" nálam.
Van egy modem, amin bejön egy 8 Mbites ADSL net, ami a routert továbbítja 3 géphez. DHCP szeró nekem van kiosztva (Szóval egy port van kiosztva). Én úgy tudom, hogy dinamikus az IP címem. Bár, ha ezt meg lehetne nézni, biztosabb lennék benne.
Beírom a böngésző címsorába az alapértelmezett átjáró címét: 192.168.1.1 Nem jön be semmi, vagyis azt írja: Nem képes kapcsolatot létesíteni. Anno ment, ma már nem, pedig semmi sem lett állítva. W7 van fent, talán az a baj?! Több böngészővel is próbáltam már.
Ha kihúzom, majd visszadugom a routert, betudok lépni, de ezt nem tudom megcsinálni mindig, amikor be akarok lépni oda, mert nem a szobámban van és így mások net kapcsolatát is megszakítom a családban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest