- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blazkowicz
tag
Hello.
Egy megerősítést/javaslatot szeretnék kérni. 2 db pendriveot szeretnék venni.
1; 64 vagy 128 GB elsődlegesen videók tárolására/szállítására. Fontos lenne a sebesség. A kivitel nem annyira fontos. Én a kupakos megoldást kedvelem. Ár: 10-12e Ft.2; Erre csak pár GB adat fog menni így én egy 16 GB pendrivera gondoltam. Kevés adat, de az fontos! Itt jó lenne a kupakos.
Inkább fizetek többet a jól bejáratott, megbízható típusokért.Néztem a listát, de inkább kérdezek, mert nem tudtam leszűkíteni a kört
Amik szimpatikusak:
Patriot Supersonic Boost XT 16GB
Ez nincs bent a listában: Kingston DataTraveler Elite G2 64GBAmi benne van: Corsair Flash Voyager 128GB USB 3.0 Ebből a típusból van egy USB 2.0 8GB verzióm (11 éves), amit nem használtam nap mint nap, de örülök, hogy még rendben működik. Egyedül az írási sebessége ami zavar, de akkor nem voltak olyan értékek mint most. Több gigás fájlok írásánál tudja az 50MB/mp-t.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Gigabyte AORUS 2TB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 970 PRO 512GB M.2 PCIe SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest